Linköping..

införskaffat  ny plattång &  ny kamera skönt ny överlever jag me=)

sweet home..

åå ida vare dasg å packa ihop alla våra saker å bege oss hem mot motala igen ja klagar då inte efter 2 vecker  i ett hus me 2 hundar & vicis de som va synd var att de bara krånglade en massa hela tiden men nu e vi lite smått experter på såna där värmegrejer! fick promenixa bort å hämta ut mitt körkort idag me så nu kan man slänga lappen=) ikväll blir de å sova ganska tidigt så ja orkar upp imorn å hämta bilen för då ska vi ta en tripp till linköping å inhandla en kamera & en ny plattång till mej hoppas jag!! att jag har överlevt nästan 2 månader utan min käraste ägodel plattången e ett under å ja vet inte hur de har gått till men nu när stackarn har gått av i sladden e de nog bästa att jag ersätter han me en ny... har även fått min kära mor att införskaffa oss båda varsin ny mobil så nu kan alla dom som inte kunnat ringa till min gammla mobil nu få tag på mig igen!
imorn e re dax å ta tag i träningarna igen hoppas bara att jag e tillräckligt frisk annars fåre bli promenix istället, ingen dans ida heller TRÅKIGT ...

höstlov

börjar firandet av att de är höstlov med feber & sjukligheter=( men var duktigt och begav mej till skolan idag och avverkade svenskaprovet  och det var ifs det ända jag har åstadkommit idag om man inte räknar med att ha fått vic som har varit min boendekamrat i ett tag att även hon skulle sjukanmäla sig så de va en slappardag ida!  blir nog inte mycket mera än sova, Tv & godis idag heller om ja inte blir lite friskare å får för mig att följa med mina klassisar ikväll... snart sa jag vara snäll och skjutsa min kära mammi efter att hon har fått ställa upp å övningsköra me mej en väldans lång tid.. funderar på om jag kanske ska bege mig upp till min far och hans familj å se om de finns nåra nybyggda hus på gräsmattan...

men nu väntar 1 hel veckas höstlov skönt ska de bli å massa myssiga saker ska hittas på!

Allergi

usch allergi måste va nått av det dummaste som har uppfunnits=( nu börjar den spöka igen å nu har jag nog blivit allergisk mot hundar oxå bra tajmat när ja e hundvakt i 1 vecka till men aja... med medecinknarkadet som börjar nu igen ska ja nog överleva dom dagarna oxå.

ida har ja varit och tagit kort till körkortet oxå! så snart e re riktigt inte fejk me en liten papperslapp:P

husvakt!

idag e re andra dagen som husvakt å usch de e lite läskigt å bo i hus me både källare & övervåning så tur ja inte bor själv! men hundarna e super snälla och skäller så fort nått rör sig utanför haha. igår vare kaos då slutade värmen funka å grejer men efter mkt krånglande så fixade en snäll granne allt åt oss medans vi låg uppi soffan och tittade på film stackarn.. men snällt av han så imorn kommer han på besök igen för å se att vi överlevt! men gu va ja e avensjuk på min faste & co som ligger och solar nere på cypern medans vi fryser halft ihjäl när vi kämpar oss upp på morronen å går ut me hundarna i minusgrader när man heslst bara vill ligga kvar i sängen hela dan! å oj va vi har åkt bil igår va vi taxi å hämtade min bror & viktor på internatat så skjutsade vi hem en klassis oxå de va riktigt rolig biltur men många mil blev de.. nee nu blir de film & godis i massor fy va vi kommer bli tjocka haha:P

mystid

skolkort ida då så nu kommer nog snart katalogen vårat fel att den har segat så myket mohahha!! när korten var fixade åkte karin & jag till min kära farmor och fick prinsesstårta=) å nu blire packning för fullt innan vicis & jag ska flytta bort i 2 vecker mys kommere bli=)

körkort!!

ida vare uppkörning som gällde å efter 40 minuter var körkortet fixat! lucky me så nu får ja sluta använda övningskörningsskkylten=) bra känns de måste ja ju säga!


nu är även håret färgat & fixat så nu e re mörk mörkt ska bara beställa klipptid me:P
nu blire packning inför min & vicis tid som sambor som börjar imorn=)

Tisdag

denna skoldag har faktikst varit helt underbar väldans mycket skrattande har det varit iallafall ja evt iten riktigt vad som hände på ena lektionen men det slutade med att jag & en viss asgarvande joanna fick lämna lektionen men kul hade vi! ida var till och med engelskan super å det är då ganska ovanligt.. på vägen hem fick jag sällskap av sandra å de va då längesen man träffa henne! Tisdagkväll betyder spegelvägg, danslokal, diagonaler och danssteg även denna tisdag! jag ska ta tag i det där med att stå på en tennisboll idag innan jag ska sova se om det funkar.
imorn blir förhoppningsvis en skön skolfri dag!!

slappisdag!!

första dagen i skolan var ändå helt okej började me 2 timmar idrott B då det ända johanna & jag gjorde var att berätta hur man tränade en viss muskel å hur den fungerar, funktionen å grejer.. sedan tittade vi mest på när dom andra kämpade på med styrkepass. sen hade vi nån lektion då vi bara prata lite å så sen blev de mat å sista lektionen var projekt då vi inte var allt för flitiga men nu e disskusionen klar iallafall så förhoppningsvis kan vi lämna in rapporten på freda så e vi av me de oxå=) så den här dagen har varit en slappis dag de gillar vi! blev en sväng till stan me vicis å kladdkaka på med eller utan innan ja fick bege mig till tandläkarn å få lite mer spänngrejer men tur de så gåre lite fortare=) men nu måste jag börja me rapportskrivning tråkigt men sen blir de promenix me vicis=)
å imorn börjar hårdträningen för typ 1000 gången men när man e tbx i skolan gåre lättare=)

HATA

SKOLA IMORN OCH JAG VILL VERKLIGEN INTE!!!!!
ja vill spendera hela dagarna i en månad till med barnen på praktiken inte med klassen i skolan....

tears?

idag vare min sista dag på fritids å fy ja vill verkligen inte ha sista dagen me mina barn imorn:( ja vill inte tillbaka till skolan på måndag känns inte ett dugg roligt faktiskt.. ja kommer sakna barnen fruktansvärt mycket. men något jag itne kommer sakna är att vara ute hur mycket som helst i ösregn och jättekallt väder... brrr som idag tex jag trodde jag skulle dö av vädret men nee needå.. hade körlektion ida me men varför kan ja iten bara göra som ja vet att jag ska göra?? bara hoppas jag gör som jag ska på uppkörningen som närmar sig med stormsteg.. men nervositeten har inte kommit en iallafall..  en som klarade pressen och fick sin lapp som är ett såkallat körkort ida e sara & förhoppningsvis även adde=) grattis.. ja tycker då mer synd om min ena allra bästaste vän men ja lovar du kommer fixa de nästa gång å ja tycker du e bäst iallafall<3
imorn blir det god mat & mys me dom bästa mamma, lillebror & farmor! sen ska jag ge mig ut i trafiken med mamma å öva, öva & öva

en annan bra sak är att en annan av dom bästa fyller år ida rebecca<3grattis

hard work??

usch ja hatar de här gråa vädret man blir så opepp man bara kan bli å vill bara vara inne titta på film & äta massor med godis... men ja har hunnit med å övningsköra en sväng upp till min far å träffa nåra av syskonen mina små vildingar till hundar å tittat in familjens framtida hus men ja måste ju erkänna att ja e rätt glad att jag inte bor där längre så slipper jag hammra, spika å måla förfullt när 2 nya hus ska byggas å de andra göras om känns som väldans mycket jobb å väldigt jobbigt. så de kommer bli med lättnad ja packar ihop mina saker i nån enstaka flyttlåda för de mesta av mina saker står fortfarande i kartonger sen vi flyttade förra gången. men nu ska ja bege mig iväg å träna me vicis sen väntar film & äpplepaj på mig här hemma myssit!

mystisk allergi

utgången igår va toppen! kvällen började på med eller utan me den sakande tjejen elin så de blev mkt pratande & skrattande innan vi begav oss vidare mot pojkarnas förfest.. åå oj va roligt folk de va där så där tillbringade vi nåra timmar innan vi tog oss in till stan & mötte upp resten av folket  å harrys väntade... väl inne efter att vi halft frusit ihjäl i den långa kön började partyt:) mkt folk å dansgolven va proppade av dansande människor.. efter att vi hade dansat halva natten va det bara att ge sig ut på jakt efter karin som hade våra jackor & väskor men efter lite letade hitta vi dom å sen började den långa vägen hem eftersom det var mycket saker att hinna med på vägen hem.. men de va en sjukt rolig kväll!! å mysteriet med att jag jämt låter som ja vet itne vad på vägen hem och dagen efter har vi nu kommit på är att jag inte tål röken som pumpas ut på dansgolvet.. hmm ja undrar vad som e fel att vara allergisk mot den e ju inte de roligaste.

kanelbullensdag..

vare idag så igår bakade alla barnen bullar för fullt på fritidset så ida vare dags å proppa i sig alltihop.. glada va dom och duktiga bakare! planen på att ta en tripp till skolan ida blev inte av då hela min dag planerades om efetrsom alal abrnen va finklädda å väntade spänt & förväntansfulla på fotografen hela dan så på min försenade lunchrast fick ja springa iväg å äta en ririfrutti för att överleva dagen. träffade även på min bror då haha illa att ja inte ens kände igen honom och att han fick ropa på mig flera gånger.
ikväll blir de körlektion nummer 7 tror ja å sen promenix me vicis för den missades igår när mamma & jag va ute å övningskörde en sväng istället..
har även fått veta att jag snart ska få ta fram flyttkartongerna igen för ja vet inte vilken gång i ordningen.. men de blir nog bra ja vet bara inte riktigt vart jag ska göra av alla sakerna när ja nu har bestämt mig för att inte ha något rum hos min far bara nån stans att sova mend e löser sig väll.

vildingarna e saknade..

yttligare en dag på praktiken me dom super söta barnen de va myssit ida även fast ja va hos dom äldre barnen men dom va lika underbara dom! när jag hade trampat mig hem var ja jättesugen på risgrynsgröt för de skulle barnene äta till mellis ida men med min vanliga otur så hade vi ingen gröt hemma=/ så istället gav jag mig ut på promenix me vicis innan matilda kom och gjorde mig sällskap å hon e bra den tjejen kan ja lova er! men nått som inte e lika bra e min mammas dåliga ideer om att vi ska köpa choklad när vi e ute & övningskör så igår tröck vi i oss både toblerone & geisha.. ajajaj å ida har ja kommit på att ja saknar mina små vildingar till hundar lite grann så snart blir de å åka till pappa å hälsa på de va ett tag sen ja va där nu.  nu ere fixat å klart inför min sambotid me nåra av dom bästa me lännnngtar kommer bli så mys!