Fredag 29 februari

igår blev det ignen skola sjukt skönt=) så blev mys med C innan jag hämtade upp karin & ida och vi begav oss mot tatueraren å nu mera har ida en grön sak på högra benet.. efter hon genomlidit smärtan bjöd jag henne på kladdkaka & film.. sen fick jag sälskap av vicis till farmor där vi fylldes med yttligare lite fika.. torsdag kväll betyder ju COPE så det var bara stressa vidare mot vilda galna barn.. ingen bra kväll tyvärr.

sovmorron imorse och 2 bra som bilsällskap var bra start på dagen.. karin & jag hade hand om idrottslektionen idag med så nu är det äntligen avklarat!
nu blir det maxi sen upp till pappa & Co en sväng så ska kvällen tillbringas med vicis! det blir alltid bra då och imorn ska jag umgås med en anan söt tjej nämligen karin..
en tjej som inte är lika söt är skolkaren joanna!!!
plugga lite måste jag hinna med i helgen oxå

Tisdag den 26 februari

idag fick vi uppleva den roligaste svenska timman.. nya läraren kommer bli helt underbar så förhoppningsvis blir dom förra svenska-pest-timmarna nu istället helt underbart roliga svenska timmar!
idag var det dags att kämpa igång med engelska B lektionerna igen dom är lika med döden.. och det delen av min hjärna har nog försvunnit jag förstår typ ingenting så tur jag har killarna som hjälp.
nu ska jag bege mig bort mot gymmet och nog ta en sväng förbi solariet när jag har kämpat  mig halft död i gymmet.. kvällen ska tillbringas med älsklingen hoppas jag & prison break!

Måndag

första dagen i skolan är avklarad inte allt för jobbigt men jag hade hellre haft lov! Men joanna var sitt vanliga jag haha och gud ni ska bara veta hon är underbar räcker att titta på henne så förstår hon vad jag menar å så skrattar vi!
jag hade lyx å åka bil till skolan imorse och började dagen med att titta på när mina kära vänner kämpade på med valsträningen..123.. 123 haha det var underhållande i allafall! men jag var glad att jag satt på bänken.
sovmorron resten av veckan är inte helt fel heller... men nu ska jag fixa ihop praktikuppgifterna ojoj vad det är tråkigt!

Fredag

blev en sväng till gymmet med madde på morgonen sen hem och fixa mat & ringa min faster som kommer på besök imorgon... och räddar mig från mitt skrivbord som har tagit upp allt för myckt plats.
ikväll ska det bli spakväll med vicis bubbelbad och mummsa på lite fruktsallad.. myssit ska det bli!
nu blir det något inte allt för rolig.. renskriva praktikuppgifterna men snart klart!
åå jag vill ha lite längre lov för jag vill åka till skidbacken:( men hoppas det är lite snö kvar nästa lov så ska jag nog bege mig upp till min vän J.. hoppas jag får sällskap av tjejerna som förra gången!

 idag är förövrigt sista dagen på lovet och tiden går sjukt fort känns som jag inte ritkgit hinner med.. skola på måndag känns ju sådär det bästa är att träffa dom saknade i klassen speciellt joanna har saknat hennes lustigheter och tjat om vart hennes nycklar har tagit vägen dom här 5 veckorna.

Onsdag 20 februari

vaknade upp hos älsklingen i morse sen blev det mat på med eller utan med ida innan vi begav oss till tatueraren för å kika... så förhoppningsvis sitter jag om några veckor där å får 2 hjärtan inprentade:) jag vet ju en nervös tjej som sitter där just nu iallafall. jag hoppas hon överlever för sen blir det bowling med våra kontaktbarn. Myssit!! ikväll får jag några av underbaringarna från klassen på besök. film & godis ska vi ladda upp med!

måndag den 18 februari

helgen har varit underbar!!
i lördags var oliva här och i kämpade på med penslar, färgburkar, rollar & maskeringstejp i många timmar både på lördagen & söndagen. ..men nu är det rött & grått istället för den fula blåa färgen som har infunnit sig på mina väggar förut! Nöjd tjej är jag nu. .. lördagsnatten var jag nattgäst hos karin väldans mycket pratande och skrattande hela natten. igår hann vi med att vara flitiga träningsmänniskor. det är bra att tjäna pengar under tiden man kämpar på med träningen! denna natt befann jag mig hos mannen och lite guitar hero.
idag ska jag träffa min andra halva av familjen! har jag tur hinenr jag med att träffa sanne en sväng.. hoppas hoppas
Praktiken tog slut i fredas sorgligt!! att börja skolan igen är inte så värst peppande heller förutom att jag får träffa dom saknade människorna där.. men som tur är  har vi lov först!!

fredag!

idag var det sista dagen på praktiken sorgligt måste jag säga:( kommer sakna barnen & personalen helt underbara allihopa!! men dom har ringt chefen om jobb så hoppas hoppas!!
idag hade vi några kära Bf elever på praktiken jag agerade guide i det stora stora huset! pluspoäng till mig
ikväll blir det mys med älsklingen och ut & äta å så lite prison break! och imorgon kommer saknade ungen olivia hit så ska vi  måla som små galningar.. men först blir det lite jobbande..
Nu väntar duschen!!

tisdag 12 februari

helgen har varit en jobbar helg.. mysiga barn så den mesta tiden har gått åt att mysa.. hade tur och träffade på joanna när hon var en flitig jobbar tjej oxå=) inte mycket C denna helgen men det tas igen en annan gång.. desto mera tid med lillebror har det blivit inte helt fel!
igår var det hoppreps dags igen våra barn fick leka fotomodeller under tiden dom tränade för tidinigen var och hälsade på med 1000 frågor.
dålig tajming idag på praktiken jobbade 1 timma sen är jag ledig  till halv 1 så blir det lite jobba igen.. men men ganska skönt det med.. nu blir det lite glass & film plus lite lite pluggande

7 februari

torsdag betyder ledig dag!! men även idag förstördes min sovmorgon min kära tandläkare ville träffa mig och stoppa in massa läskiga tångar & stårltråd i munnen på mig tur man bara plågas i några minuter innan man får vänta yttligare 8 veckor på att hoppas få höra att det inte är så lång tid kvar... men idag var inte min tur dag.. så istället begav jag mig hemåt mot c igen och några avsnitt av prison break!! vi har även hunnit med att inhandla ett guitar hero så ljudet från det spelet kommer nog höras i länge nu.. så jag funderar på att hitta på något annat i några veckor framöver. jag ska iallafall börja med att träffa cope gänget ikväll det är en mycket bra början!!

ledig dag!!

ännu lyckligare tjej blev jag igår när jg fick 3 snygga tjejer på besök saknade är dom när man inte träffar dom varenda dag i skolan... fick även även C på besök inatt han är bra han. även fast han förstöörde min sovmorgon.
lyckad biltur till linköping med mamma oxå inget vilseåkande heller det är ovanligt men mycket bra av oss!
hunnit med lite storstädning i garderoberna & hyllorna idag med jobbiiiigt & tråååkigt!!
hoppas på promenix med karin sen inann vi ska iväg och träna våra små hopprepsbarn som är sjuktsöta!

idag fyller viktor 18 grattis!!

söndag

igår blev det en sväng till linköping med kusinen testade balklänningar i massor så nu har jag äntligen bestämt mig så imorn blir det att åk dit och berätta vilken jag har valt! skönt att det är fixat iallafall.. fick även med mig lite saker till rummet & lite kläder hem inte helt fel. kvällen tillbringades med älsklingen , elin, adde, chillen & david på kinaresturangen innan de blev spel & öl för några av folket.
idag har jag varit en sväng hos min far och tittat på huset fint blir det fick även med mig ena bilen hem!! lycklig tjej! min bror & hans vän kom på köpet så jag agerade taxi åt dom till internatet rolig biltur var det dom är bra ibland dom 2...
mitt kontaktbarn är sjukt så jag ska få med mig vicis till gymmet idag istället blir bra och hårdträning är något anant som behövs!

Fredag

kvällens planer blev fort ändrade från lugn och skön hemma / myskväll med vicis mot 20 års fest med sandra.. Kommer bli väldigt mycket folk om ryktena stämmer så det väntas nog en superkväll.. stressad är jag så nu ska jag springa och möta sandra!