amerikanska revolutionen....

historian tar död på mig det känns ju inte bättre av att vi ska läsa in 2 terminer på 1 termin:O på dagenslektion hann vi med en himla massa som annars skulle tagit mig flera veckor att förstå oj oj det är hårt att gå i skolan minsann..
igår hade jag olivia på besök hon e väldans bra hon  kycklingsallad och film och sjukt mycket skratt.. efter gårdagen verkar sommaren vara planerad iallafall första månaden..
lönebeskedet damp ner i brevlådan idag så nu är jag lycklig igen så ska nog skicka iväg en beställning från HM kanske:)
nu är det plugga som gäller heja heja!!!

fredag

jaha då var första veckan på komvux avklarad känns fortfarande lite konstigt att gå till skolan men väldans roligt och en massa trevliga människor som kommer förgylla mina timmar i skolbänken.. bra känns det bara hoppas proven och inlämningsuppgifterna inte blir allt för svåra så vi överlever till sommaren..

igår tog vicis sitt pick och pack å tog tåget till sitt blivande hem i uppsala roligt för henne tråkigt för mig.. men jag vet att hon köpt en stoooor säng så jag ska nog snart boka in någon helg i studentmiljö igen, kanske lyckas bättre denna gång än i kalmar haha!

mina lediga timmar har jag numera one tree hill maraton från första säsongen å oj vad det är bra har till och med frälst salle så han har blivit en one tree hill nörd och ligger en massa avsnitt före mig smidigt eller inte då ingen av oss kommer ihåg vilket avsnitt man va på så innan man kan börja se måste man kolla igenom en massa andra avsnitt för att kunna konstatera viklet man har sett å inte.. problematiskt det där så nu när jag håller på kan jag ju lika gärna se ett avsnitt till=)

12 januari

ojoj nu var det längesen både jul och nyår har det varit.. julen blev bra trots allt lika galen släkt som vanligt men väldans kul hade vi och mycket julklappar blev det..
nyår lika överskattat varenda år men i år lyckades vi iallafall pricka in 12 slaget!

nytt år nytt liv heter de väll.. vi har varit väldans duktiga och börjat simma och så har jag även idag suttit i skolbänken igen sen studenten känns lite konstigt med nytt folk å så men det verkar bli hur bra som helst=)
det tråkiga är att dom har lyckats pricka in mina lektioner precis samtidigt som jag annars jobbar mån och torsdag så inga mer små ängla barn för mig=(

aja nu ska jag ba mannen här att laga mat innan det är dags att gå till skolan igen!!