Nyårsafton

igår kom min faster & lilla kusinen på besök och lämnade godis i massor hmm ja som ska sluta äta när det nya året börjar får se hur det går.. dom lämnade även kvar sin förkylning tydligen för både jag & mamma blivit halvsjuka.. jag försöka bota det genom att äta godis i går men det fungerade inget vidare och slutade med att jag fick en sockerkick å har inte sovit en minut inatt och jag som tyckte det var jobbigt att jag skulle få ställa klockan men det var då ännu jobbigare å räkna ner från 6, 5,4,3 timmar då tiden gick väldigt sakta tills jag skulle gå upp...
Det blev iallafall en lyckad shopping tur för mig & min vän matilda jag fann mina jeans, min kofta och efterlängtade jackan=) även om mitt konto inte blev lika glad som jag...
Nu väntar klädpanik.. hårpanik.. innan jag ska packa ihop och åka på fest.. 12 slaget ska firas tillsammans med alla andra fulla ungdommar i våran stad blir roligt!

söndag

låång sovmorgon idag. välbehövligt även om min bror gärna vill döda mig för att jag inte var en snäll syster och körde honom till tåget supertidigt imorse..
nu har nåra timmar avsuttits i sporthallen och fotbollsturneringen har startat många välkända personer både på planen och på läktaren..hur tänker vissa igentligen??
även målarfärgen har hamnat hemma hos mig idag.. så nu ska jag nog ta fram penseln och försök fixa till det där med sakerna som ska få en makeover... imorgon är det sista dagen på året fort har det gått men väldigt många roliga saker har hänt=) kommer nog även bli en super bra nyårsafton.. ska börja dagen med en tur på stan med matilda hoppas ja finner mina jeans och koftan jag har letat som en liten tok efter!

linköpingstur

shoppingturen med elin blev inte så lyckad på shoppingfronten vi kom hem utan en ända påse.. men roligt hade vi ändå  haha vi var väldigt klantiga åkte fel nåra gånger å med elins hjälp missade vi avfarten från motorvägen men men mycket skrattande blev det! kvällen tillbringades med ida som va längesen man såg vi va en sväng och kollade bandyn och inhandlade lite godis från godishuset.. trevlig kväll vare=)

idag var shoppinglyckan bättre då jag begav mig med min mor til linköping och kom hem med nya skor som var väldigt välbehövligt, en klänning till nyår, en mössa och ett bord=) så nu ahr jag pusslat ihop det och slängt ut lite andra saker från rummet fårse om jag tar en tripp till målaraffären imorgon och inhandlar lite färg så ja kan måla stolarna & listerna.. ska även på fotbollsturnering i några timmar med!

närmar sig nyår..

idag har jag haft med mig 2 helt galna men underbara tjejer på stan en sväng innan vi åkte hem och körde twister roliga timmar med mitt kontaktbarn.. på söndag är det dags igen och då väntar nog bowling inte direkt min starka sida men men..
efter nåra timmar byttes tjejorna ut mot en annan underbaring karin blev en sväng på stan och äntligen köpte jag min efterlängtade svarta tröja=) som nog får bli använt på nyårsafton=)
imorgon ska vi till linköping på shopping tur elin och jag kommer bli mys!! ännumera mys blire på nyårsfton då ja ska träffa den bruden igen plus många flera snyggingar! synd bar att karin försvinner många mil neråt i landet i många dar...men har jag tur får jag umgås med becca under tiden det är inte heller fy skam!

Julafton..

i år var första julafton morgonen på länge jag fick bli väckt på morgonen.. fast ifs är det inte ofta jag behöver gå upp klockan 7 för att skjutsa min mamma till jobbet men det fick jag göra igår.. men ja fick en julklapp i strumpan innan vi åkte iallafall=) sen blev det frukost hemma hos pappa med syskonen och lite julklappar innan ja ködre vidare mot moster och lite släkt för att äta mat.. i år missade jag nästan hela kalle anka istället var jag på väg till farfar för att hämta min bror & få lite paket.. träffa min "farbror" oxå det var då längesen.. sen blev det moster och nästan hela mammas släkt & massssor paket=) min efterlängtade snowboard ska jag gå och hämta ut i veckan tack pappa:)

idag har vi testat nya smörgåsgrillen som jag har velat ha så länge fick jag av min kära mor igår.. så nu blir de TOAST!!

och ikväll blir det  först elin & adde.... sen HARRYS=)

dan före dan..

idag har mamma och jag varit i stan för sista minuten shopping.. så nu är alla julklappar klara nu är det bara att vänta på att det ska bli julafton=)
ska strax agera snäll storasyster och åka och hämta min bror hos pappa ocgh gratta min minsta bror lite med om han befinner sig i rätt familj... ska även få med mig en karin som sällskap det blir bra!
nu hoppas jag på yttligare ltie snö.. det snöade lite imorse och när i befann oss på stan.. kanske kan bli snö på julafton iallafall om man har tur!

God Jul!!

Jullov

igår var det julavslutning kanske  inte den festligaste men nu har vi fått jullov iallafall efter att ha stått ute & frusit med klassen och "lyssnat" på dom som sjöng som knappt ens hördes..
vicis och mina planer på att ha mysdag och rimma på alla julklapaprna blev ganska snabbt ändrad då jag var snäll och följde med min far till vara för att hämta hem en ny bil och han behövde en chafför till så jag var snäll och stallde upp.. men det var väääldigt långt känndes det som men efter ganska många timmar var vi hemma levande igen iallafall och lucky me så har jag kvar den ena bilen här i nåra dagar förhoppningsvis många dagar..
väl hemma var det bara att stressa vidare till karin för att sedan bege oss mot sandras 18 års fest.. grattis!
efter nåra timmar tog vi oss vidare in till stan och hugos där vi träffade på yttligare ett födelsedagsbarn olivia som nog inte mådde så jättebra kanske:)
mycket folk, dansande, slagsmål, och pekkas senare åkte vi hem..

Torsdag

sista skoldagen idag och vi hade svenska prov hoppas det gick bra inte mycket pluggande där inte. men har ja tur får ja godkänt iallafall.. blev även äntligen klara med vårat projektarbete idag sjukt skönt men får se efter jul hur nöjd flower power är med våran insats.
idag har granen klätts och dom första paketen lagts under granen myssigt bara snön som fattas nu=/
även balproblemet verkar vara löst men inte helt säkert vem av pojkarna jag ska traska runt torget med men nu kan ja börja kolla klänning iallafall fast jag vet redan ungefär hur ja vill att den ska se ut så kruxet nu är att finna den=)
imorn är det julavslutning vilket betyder jullov jippi jippi

3 dagar kvar

.. till jullov!!!
MIBAS prov idag det var nog roligaste provet på länge finns iallafall någon som lättar upp stämningen för oss andra! sen var det redovisningstime av vårat arbete vi ahde fixat ihop på typ 1 timma seriösa är vi!
julbord var det idag med vem har kommit på blandningen?? potatis, köttbullar, korv, skinka, janssons... hmmm
engelskan var inställd idag oxå skönt att sluta 2 timmar tidigare men när jag skulle promenixa bort till bussen var det avspärrat och grejer så när jag väl trasslat mig igenom allt åkte bussen precis iväg så då bestämde jag mig för traska hela vägen hem istället!! kvällen har tillbringats med E som e en av dom sötaste.. hon lurade med mig till stallet och ut på ridtur ja kan ju lova träningsverk imorgon iallafall.. även imorn blir det en tur till stallet då jag fått i uppgift att lära mig köra med hästtransport hur det ska sluta kan ju bli spännande

sovmorron imorn med börjar 12.10 sköööönt

nu närmar det sig januari och sista dagen för anmälning av balen, man borde nog snart bestämma sig om och med vem man ska gå? ja får hoppas att det finns någon frivillig kvar.. om inte får jag gå och titta på mina fina vänner istället inte lika kul men..

måndag

yttligare en onödig dag första 2 timmarna var jag boxningspeppare åt mina kära vänner på idrott B innan det väntades het diskussion mellan vissa personer! det var spännande och roligt men jag saknade min vän joanna som låg hemma och antagligen tofflade;)
lyxigt idag med karin var min & elins personliga chafför idag!
har även varit en sväng hos min farmor som har fått mig att gå upp yttligare några kilon med massa mat & efterätt men jag klagade inte även årets första julklappar fick jag med mig hem men duktig som jag är har jag inte ens tjuvkikat...
nu ska jag plugga lite prov.. och leta reda på lite stallkläder för imorgon ska jag träffa underbaringen E och tydligen har den tjejen fått för sig att vi ska ut och rida så ja får väll bara glatt följa med!

14 december

och min fars födelsedag han blir hela 43 år! Grattis Pappa♥
vaknade imorse med feber inge roligt så missade provet & svenska redovisningen stackars micke.. ja va sjuk och joanna den lilla busen åkte till linköping men de gick nog bra för han ändå förhoppningsvis.
men ahr haft min bror som sjuksällskap idag han kom hem från internatet igår och var sjuk så säkert hans fel att jag me va sjuk idag... godis har vi ätit med i massor innan vi åkte upp till pappa hjälpte min bror och flytta in i hans hus å sen blev det smörgåstårta och träffa pappa & släkten  det var ett bra tag sen man såg dom allihopa.. mina 3 små änglar var ja ute på promenix med mörkt & kallt vare

imorn blir det att ställa klockan Tiiiidiigt för då bär det av mot ullared med 3 söta underbaringar.. julklappar ska inhandlas ¨förhoppningsvis lite saker till mig själv oxå.

Torsdag

sovmorron!! även fast den inte blev så lång om den hade kunnat för vicis och jag var duktiga och åkte runt till nåra låg & mellanstadieskolor och satte upp lappar om våra träningsgrupper.. så förhoppningsvis får vi nåra barn å leka med!
sen var det svenska i en timma innan de blev nåra fler skolor.. lyx att åka bil ida när det var svinkallt ute!
hann även med en sväng på stan och hämta lite saker på socialen så allt e fixat och klart nu.. så ikväll ska schemat bestämmas med blir nog bra..  vi ska även få lite luciastämning om nåra timmar då vi ska åka och titta på klara och tärnorna myssit!
Men nu är det plugg i massor tråkigt men välbehövligt

Onsdag

onödigaste skoldagen på länge.. nåra minuters klassråd för sedan ah flera timamr hål innan vi skulle lyssna på lite redovisningar, ifs kommer inte dagen imorgon heller bli så jätte nödvändig då vi har en tråkig svenska lektion.. men jag har tur som har 2 bra personer i min grupp.
igår var det dags att gå till tandläkarn igen så nu mår jag ju inte direkt på topp å ingen mat mer än ipren & clementiner har jag fått i mej så stackars mamma får höra på mitt klagande.. ja var även ganska klantig och tappade bort mina nycklar på vägen hem från matilda och då är det ganska duktigt jobbat eftersom vägen inte är alltför lång.. men borta var dom! men nått annat som var bra igår var mitt kontakt barn E!
ingen utgång för oss ikväll istället ska jag ha hemmakväll me mamma de va ett tag sen=)

Grattis Anna På 18-års Dagen!!

Måndag

bra dag idag! blev gokänd på matte nationella så då blev det inget IG i betyg där inte vilket var grymt skönt! en extra bonus var även att resten av mattelektionerna nehöver vi inte närvara på så de betyder yttligare 2 sovmornar i veckan vilket inte är dåligt.. och den här veckan väntas det sovmorgon varenda dag häääärligt!!
Promenix med vicis förut innan matilda ringde och ville ha sällskap å se på film ocj jag bangade såklart inte! så hon ahr precis begett sig hemåt och jag tittar på prison break som för övrigt är bra!

en viss elin fyller 18 idag hoppas du haft en bra dag!

söndag

och andra advent redan.. hela dagen har spenderats tillsammans med danstjejerna. har varit julavslutning & luciatåg.. snygga dansande tomtar var vi till tipp tapp grymt kul och min mamma var riktigt duktig och filmade alltihop=) jag blev förvånad över att hon lyckades hon & teknik brukar inte vara en så bra blandning!

många tankar idag inte dom bästa kanske  men mamma & matilda e nåra av dom bästa i alla fall<3

gårkvällen spenderades ju oxå med nåra av dom bästa myssit var det även om de blev väldigt flummigt men dom e bra!

Lördag

varit på lucia tåg med karin & vicis och tittat på mina gamla supersöta trampolintjejer som har sjungit träffade 2 andra av dom bästa med olivia & simon.
ikväll blire filmer, godis & popcorn i massor me dom.. myssit även fast nåra av dom fega ur när vi ville se SAW 4 på bio men de blir en annan dag!

Fredag

började dagen med nationelltprov i matte B många timmar tog det å ännu längre för vissa andra det var duktigt kämpat av oss... vi slapp idrotten så istället hade vi 2 ½ timmas håltimma men de va mysiga timmar de blev gitarrspelande & julpyntande i korridoren me nåra av klassisarna dom e mysiga & bra! även fast vissa inte är alltid lika älskade;)
efter svenska lektionen traskade jag & karin in till stan de va blött å äckligt men karin e bra! en annan bra tjej träffade vi på nämligen olivia som duktigt jobbade på sin praktik hon ska för övrigt va snygging till lucia imorgon!
nu har jag lekt taxi åt min kära mor och hennes vän å snart ska jag ta bilen bort till karin så väntas film mys & blåbärspaj låter som en bra kväll tycker jag=)

Torsdag

ida vare lyx jag fick åka bil till skolan och pluggig var jag som var i skolan 1 timma för tidigt men joel och jag var duktiga och kämpade med engelskan eftersom vi tillhör den så braiga gruppen=)
idag var nog första gången svenska lektionen var rolig och gick fort ibland är klassisarna underbara!
Mycket skrattande som vanligt och idag ännu mer när en viss person uttryckte sina känslor  eller vad säger du joanna haha... sen blev det mera pluggande av tillsammans med karin vi räknade matte för fullt för imorn väntas matte B nationellaproven i 4 timmar ujuj det nda positiva är att vi missar box passet på idrotten som vissa andra får kämpa igenom;)


anna skriv din bloggadress så ja kan kolla=)

Tisdag

ojoj va veckorna går fort nu och helgerna bara flyger förbi men snart är det Julafton myssit e re även fast det kommer bli en konstig jul men det löser sig nog ändå!
igår var det bowling som stog på schemat med idrott B haha det gick väll inte allt för bra men nåra strikar fick jag allt till:) resten av dagen kommer jag inte ihåg så det var nog inget viktigt.. tiden efter skoldagen sov jag bort iallafall helt sjukt var det men väldans skönt  och ett spännande avsnitt av prison break avklarades också även om jag redan hade fått höra innan vad som skulle hända...
idag var jag inte ett dugg sugen på att åka till skolan men men jag tog mej dit iallafall efter mycket kämpande å tur var det för vi lyssnade på kriminalvårdar folk men de jobbigt me massa folk som kommer för nu vill jag bli allting hur nu det ska gå??
vicis & jag har fixat ihop våra affisch om träningarna i vår med innan vi va å träffade alla ungdomsledarna myssit vare
 och mycket skrattande.. det är ju kanske inte direkt det smartaste folket men några av dom roligaste!

imorn blir skön dag sovmorron och bara pytteliten stunds lektion sen får vi traska hemåt igen:) nästan så de känns som man ska skippa den men nu när jag har tjatat på joanna så kan jag ju inte själv skippa den så det är väll bara att ta sig dit..

söndag

blev inte lång kväll igår me nåra klasskompisar & lite annat folk.. tobbe blev sjuk så då fick vi skjutsa hem han sen åkte vi tilbaka till my & kim en sväng innan vi begav oss in till stan men karin & fredrik ville inte gå till hugos så då tog den kvällen slut och vi åkte hem i stormen...
idag är det första adevent myssit och mamma har bakat lussebullar så nåra såna har vi lyckats äta upp!
jag funderar på om jag ska gå och inhandla en chokladkalender det hör ju lixsom till att ha jag får se hur det blir med den saken. idag har jag iallafall lyckats vinna över min garderob som bara krånglat så nu har jag blivit av med datorn i den med. stor städning & julpyntande har jag haft med får se om jag tar fram symaskinen oxå när jag ändå är igång?
idag fyller min lilla tjej frida år med grattis gumman hoppas du får en bra födelsedag:)

Lördag

jaha då vare december nu då men tomt på snö:(
gårkvällen blev bra myssig men hairspray va ingen höjdar film som vi hade hört men de var en bra kväll iallafall me tre braiga tjejer...
idag har mamma & jag satt upp julstjärnorna men på köpet slog jag sönder en ljusslinga & glasgrejen den va i=/
så det började itne så bra och fortsättningen blev inge vidare heller blev jättesugen på att göra om i mitt rum men min ena garderob förstör hela planen så får se om jag orkar mera imorn efter vårat lussebakande:)
nu väntas de på mat och sen ska jag tydligen göra mig i ordning för att åka och träffa nåra klasskompisar och sen hugos får se hur det blir.