26 september

i onsdags var jag och olivia på stan då jag fick ett ryck och ville klippa mig detta resulterade i att när jag lämnade frisörstolen låg 25-30 cm av mitt hår på golvet och cirka 10 cm fanns kvar på mitt huvud.. PANIK!! men jag ska väll vänja mig någon gång och slippa vakna med panik varje morgon och varje gång jag duschar blir jag lika förvånad över hur kort det är haha tänk vad mycket lite hår kan betyda för en.

hela veckan har det varit jobb som stått på schemat om man nu kan kalla det jobb att spela guitar hero med vissa av barnen men det är härligt med slappa myskvällar. iallafall när man ser att det blir många och bra siffror på lönepappret!
hade ju sett fram emot utgång ikväll men karin stackarn mår inge vidare så istället ska jag antagligen tillbringa kvällen med 3 andra bra människor.

nu ska jag gå och försöka få någon slags ordning på mitt KORTA hår det är lika spännande varje gång

vuxenpoäng!!

jahopp då vare fredag igen ledig fredag oxå det gillas!

idag har vi varit å skrivit på lägenhetskontraktet vuxenpoäng till oss.. så nu närmar det sig skönt,läskigt och väldans mysigt blir det nog att lämna lilla mamsen å istället bo med älsklingen=)
mamma och jag ahr haft en mor&dotter dag idag tog en tripp till linköping där det handlades en del på ikea och åt en massa mat..

nu sitter jag å försöker fixa ihop min lilla ängel olivias födelsedagspresent för ikväll blir det fest för henne, och ska nog hinna med en sväng till lina oxå mkt födelsedagar här!! inte lika kul att börja 7 imorn bitti men men pengarna behövs om vi itne ska leva på nudlar sen!

just nu befinner sig lyllosarna joanna & mikael på kärlekssemester på rhodos och johannes å camilla i bulgarien å jag är inte ett dugg avensjuk=( ljuga kan man ju alltid men jag har ju lite tur att med sitta på ett plan till värmen om 2 veckor=)

Helgen

fredag var det jobb i massor på dagis massor av underbaringar!! film & mys på kvällen var inte heller helt fel.
Lördag for jag och olivia på en biltur till mantorp  någon väskaffär som måste vara rena paradiset för väskmänniskor inhandlade en liten fin blå/turkos väska å super myssiga vantar:) åkte hem till C som fortfarande låg i sängen å såg på film.. På kvällen tog vi en tur till min far & co där blev det mat & födelsedagspresenter liiiite sent men aja..
Söndag JOBB JOBB JOBB inget roligt alls... värsta lilla barnet  som deutom var på hemsk humör blev en lång skogspromenad & en ännu längre biltur.. det som var lite kul var att jag hade en kille som skulle gå med på intro.. denna killen visade sig vara en gammal handeldare från min praktik.. ombytta roller idag altså.. mkt skratt å skoj!
nu ska det städas för fullt ser fram emot utlandsresan om 3 veckor den behövs!!!