Lägret

Dom 3 dagarna ute i skogen me bästa klassen va super mysiga mycket paddling,matlagande på stormkök, skrattande & mysande blev de. Dagarna avverkades i kanoter me paddlarna i högsta hugg medans nätterna tillbrinagdes i vindskydd när de va minusgrader ute. BRRR men vi överlevde de oxå,  men efter 3 dagar i vildmarken va det dax å lämna skogen och återvända till civilisationen. super skönt att komma hem till duschen & en varm säng måste jag ju erkänna även fast lägret var saknat det är då våran klass är som bäst!!

Äntligen!!

Nu e piercingen äntligen fixad!!

Helgen

i fredas blev de direkt från skolan till stranden och sätta ihop vindsurfingbrädor för att sedan bege oss ut på vattnet vinglandes på brädorna å segel som var svåra att hålla uppe.. men gu va kul de va!! så där for vi fram  i lagom hastighet i nåra timmar innan vi begav oss hem och gjorde oss i ordning för fest! blev förfest me gänget innan vi hamnade på hugos & träffade en massa snyggingar.. roligkväll vare fast ja va halvsjuk=(
på löran vaknade å märkte att ja hade tappat rösten och var ännumera sjuk en gårdagen.. så de blev inget surfande för min del denna dag=/ istället sov jag bort hela dan & kollade på film på kvällen..
även ida sitterhalsontet i å de ser inte ut som ja får ta fram brädan ida heller=/ tråkigt! skulle åkt och träffat jessika ida me i hennes nya lägenhet men vill inte smitta ner henne så istälet ska jag hämta & skjutsa min bror tbx till internatet ida och sedan packa inför lägret som e de kommande 3 dagarna så ja hoppas ja blir frisk ida vill verkligen följa med... så nu blir det att knapra halstabletter & dricka vatten i massor!

Det är över nu..

men ja kommer ihåg alla dagar me dej .. jävla teoribok tjalala..
grattis till sara & matilda me som oxå klarade pressen å visade hure ska gå till=)


good work

ida vare en slapp & skön dag i skolan så de ska vara i början tycker ja! hade bara 1 lektion då det vi gjorde var att bara prata.. sen vare projektarbete för hela slanten då va matilda & ja lite seriösa faktiskt fast blev inte som vi hade tänkt oss då något pucko har lagt våra tider på olika ställen så våran grupp e splittrad.. bra jobbat. inte många som kalgade när vi kunde packa våra saker å bege oss hemåt  halv 12.. ju mindre tid i skolan dessto mer tid till körkortsplugg...
men nu blire lite cheasecake å sen en tur till stan & titta om koftan ja vill ha finns å gör den de ska ja allt köpa den!

slappa dagarna är över

jaha då va första skoldagen avklarad, skulle ju faktiskt inte klaga om ja fick lite mera ledigt men va ändå kul & träffa alla men 1000 nya överallt de kryllar av dom!! men de va ju inte allt för kul å ta sig upp tidigt imorse så fick ja leka taxi åt matilda oxå haha men de gick ju som de gick hemvägen va ju lite bättre iallafall=)
överlevde första 2 timamrna engelska B gjorde ajg oxå måste erkänna att ja e lite stolt & paniken försvann rätt fort å ja hoppas den håller sig på avstånd nu! resten av dan har jag varit förhäxad av körkortsteorin snart e re över å ja läängtar! måste välja praktikplats den här veckan oxå.. beslutsångest?? men ja hoppas våran plan blir av skulle va så skoj.. så nu e det bara att vänta till tisda då den inblandade landar i sverige igen!!

sista dan på sommarlovet

vaknade av klockan ringde i morse å då vare bara att kravla sig upp å äta frukost me vicis sen promenixade jag hem & packade lite saker åt min kära bror som nu inte längre bor hemma utan intryckt på ett internat där vi va idag & lämnade hans saker å fy va avensjuk ja e på han ja vill me bo sådär myssit me massa folk.. han kommer få skitskoj! sen övningskörde vi vidare en massa de blev en långsväng tills vi blev hungriga då blev de mat & sen till körskolan å plugga lite flitigt de närmar sig me jättefart! träffade även på en saknad tobias där som skulle ha körlektion.. och mamma & ja åkte en sväng till.. nu blire lite mera plugg & lite innan de blir promenix me matilda.
ikväll blire sova tidigt å gå upp ännutidigare imornbitti.. ojojoj kämpigt men skoj att träffa alla igen så de blir nog rätt lätt å komma ur sängen ändå!

ändrade planer

blev de igår kväll då folk från linköping inte kom in till motala & en massa krångel vilket slutade med att vi träffade becca, alex & patricia i stan sen gick vi å åt & köpte godis innan vi träffade lite fler folk i stan å vi inte riktigt vad vi skulle hitta på men då kom dom som små räddande änglar fredrick & johanna som precis hade flyttat hit från jönköping så då gick vi först till med eller utan & satt där ett bra tag innan vi gick hem till dom och kollade på film & spelade wii riktigt roligt vare & flyt på de där hae vi allt då proffsen började känn sig hotade!! så när klockan började närma sig 6.00 trampade vi hem & sov med ny planer på spelkväll & guidning för de nyinflyttade.. rolig kväll vare synd bara att becca & alex missade slutet.
körkortspluggande e nog det värsta jag vet just för tillfället!!

men ska ta en paus & ut å övningsköra om ett tag å kanske skjutsa delar av släkten till bussen som ska a dom till flygplatsen & resan till kina och ja vill följa med=/ men needå istället börjar man skolan snart och sista året på gymnasiet väntar.. läskigt!

fredagen

promenix på lite mer än 2 timmar runt i motala va vad jag gjorde igår morse till sällskap hade ja karin. skoj vare synd bara att den ja skulle hitta var försvunnen så blir ett nytt försök på måndag igen! sen blev det att åka till sandra å träffa lite gammla tjejkompisar & en sminkös riktigt roligt vare å bli sminkad & skoj å träffa tjejorna igen! så många timamr spenderades där innan vi bestämde oss för att åka vidare till hugos vilket va nått vi ångrades oss för när vi kom dit å det var nästan tomt på folk för klockan va ifs väldigt lite så de blev att åak å träffa frida en glass på mc donalds hos juhanna å sen med eller utan en sväng å träffade mera välkänt folk innan vi hittade en söt my på torget! sen blev det att lämna lite folk för att åka hem till karin & kolla på film innan ja fick trampa hem och sova..

idag blev de ut & äta med pappa & hans fru en sväng å pengar fick ja av han oxå i present.. som ja nu måste klara av att spara hur nu de ska gå?? får se vad som händer resten av dan fick nyss sms av alex att det var fest time ikväll så får la se om vi tar oss dit kanske ananrs blire de nog att träffa matilda ikväll va ett tag sen nu!
men nu blire plugga körkortsteori för hela slanten på ballkongen hejaheja ja längtar tills det är över!!!!

beslutsångest?

gårkvällen slutade på hugos och tjeorna fick sin vilja igenom men va en helt okej kväll.. lite segt me folk men annars så=)
imorse stog klockan på 06.15 då de bara var att kämpa sig upp och sätta sig å trampa iväg på cykeln till tandläkarn där väntade sköterskan me alla tångar och drog i min tandställning å gav mej härligt ont spänning men nu känns de ju att de händer nått iallafall=) kom hem och pluggade duktigt igenom halva körskoleboken stolt e ja!! sen blev de övningskörning å bestämma mig vilken cykel ja vill hämta ut om nåra dagar haha beslutsångesten visade sig där i affären men lycklig gick jag ut andra gången å nu ba väntar ja på att min finfina cykel ska komma hem till mej! körde vidare mot farmor där väntade godaste maten & en söt farmor! efter nåra timamr där ute i solen åkte mamma & ja till stan och fixade ett nytt regnställ till mej så nu ska jag nog överleva regnperioden oxå=) hittade även en faster & kusin ibland kläderna sist jag såg den kusinen va hon mini & satt i en vagn nu sprang hon glatt omkring vilket nog betyder att jag inte e så flitig besökare där... har även hunnit med en promenix me vicis & nu lääängtar ja som bara den till den 3 september då träningarna börjar igen!! HÄRLIT ska de bli.. ge mej september NU!!

skratträning!!!

ida blev det att ställa klockan tidigt och promenixa iväg till matilda för att sedan åka in till norrköping! där väntade mera folk, konstiga bilar & en stor asfaltsbana. Halkkörningens tid var kommen! det var det roligaste på länge många snurrar & sladdar med bilen och  tjocka moln efter hårda inbromsningar och väldans mycket skratt är vad dagen har innehållt! ursäkta men har du protes var dagens underbaraste kommentar sagd av körläraren till matilda!
Var tydligen hårt å leka runt där ute för när jag kom hem och fått i mej lite mat skulle ja lite duktigt ta tag i pluggandet till teorin men det misslyckades ganska kraftigt då jag istället somnade ute på ballkongen.. aja nytt försök imorron!
ikväll väntar en sväng till hugos med flickorna se om vi hittar något roligt folk och kanske göra våra vänner glada som har tjatat på oss att vi ska infinna oss där på dansgolvet med dom. så det verkar som dom kommer få sin vilja igenom!

Tältning!!

igår började dagen med körlektion med körskolan innan vicis , olivia & karin kom med en fullpackad bil och hämtade mig så styrde vi mot karlsby och en natt i tält=) väl framme efter lite vilseåkande, fick vi släpa all packning lååångt i skogen för att sen börja klä av oss å vada ut i vattnet me all packning haha ganska spännade å se hur mkt man sjönk för varje steg. väl ute på första ön insåg vi snabbt att de skulle bli mera badande i massa äckligt vatten så efter ett snabbt samtal till min bror kom han skrattande ner och idiotförklarade oss men hjälpte oss faktiskt över med packningen! tacka veta ja småsyskon ibland=) när vi vandrat runt på ön ett tag å bestämt oss för vart vi ska ha tältet är tältet helt plötsligt spårlöstförsvunnet... men efter mkt panik letande hitta vi det gömmandes i snåren.. tur för oss!! blev grillning & mys hela kvällen för att sedan krypa in i tältet för att slippa alla myror.. vi somna rätt fort efter sånglekar & ha skrämt upp varandra lite lagom mkt. men utanmardrömmar & fortfarande levandes..

Vakna vi imorse av att man nästan kvävdes av värme och våran "vän" till skogsarbetare sågade ner hela skogen lät det som på andra sidan vattnet.. så de blev frukost och solning innan vi bestämde oss för att denna gång få med oss packningen till andra sidan på mindre än 2 timmar så vi valde att ta sjövägen simmandes med en luftmadrass fram & tillbaka med packningen vinglades på.. och vi klarade det under till&med 1 timma å packningen var torr=) sen väntade bilturen hem igen för att äta lite och sedan bege oss ner mot varamon!
tack för underbart roliga dagar tjejer!

otur??

våran tur i linköping va som bortblåst allt gick snett men gu va kul vi hade=)
drickat läckte så väskan & kläderna blev jätteblöta, vi missa bussen, gick vilse & stackars karin dog nästan av sina skoskav.. men sen efter många timmar så hamnade vi efter mkt letande iallafall i rätt studentlokal och en massa folk & en väldans glad & full ilona=) efter nåra timmar där kom karin & ja på att vi borde ta nattbussen hem istället för morronbussen.. så då hamna vi på en väldans full buss & hittade en kanske inte allt för nykter tom! väl hemma i motala träffade vi en rolig en som räddade oss från å kämpa runt me ena väskan medans han glatt pratade på!
men de va en väldans rolig & trevlig kväll=)
Nu blir packa & sedan mummsa i sig ltie blåbärspaj=)

minnesförlust??

vaknar av att mamma undrar om ja har råkat få minnesfölust när ja upptäcker att farfar står i hallen och har kommit me paket till mej å han ringde mej till å me igår och sa de men de glömde jag väldans fort.. men de va trevligt å träffa han va ett bra tag sen=) sen kom karin så bakade vi muffins me dumle mummsitt!!
ska snart bege mig av till karin å sen blire hugos en sväng å se om vi hittar nått roligt folk innan vi ska vidare ner till hamnen och träffa min bror & lite folk=)
men blir en lugn kväll inför imorn då de blir 18-års fest i linköping=) skoj skare bli å träffa tjeorna igen och en massa annat folk!
sandra fyller 18 ida me grattis=)
saknar allt=/

Födelsedag!

igår vare visst nåns födelsedag.. tydligen min! s¨å blev först mysfrukost me mamma sen kom olivia me paket & elin kom en sväng hon me.. sen ramlade släkten in massa paket & massa fika... senare hamande jag hos karin innan de blev onsdagsklubben me henne & vicis.. kvällen tillbringades även me juhanna & alex & nånmer trevligt vare.. de va mkt folk man kände igen iallafall=) men jag lyckades komma hem me ett stort blåmärke på benet när ja snubblade i trappan men aja de va en roligkväll som snart måste göras om=) TACK alla för alla fina paket och söta sms!

Ida blir de först övningsköra en sväng sedan bär de av till karin & vidare till vårat lilla möte om jobb?? sen ska kvällen avslutas på 50-års kalas hos min kära " morbror" de blir trevligt & ännu mera mat..
aja hare så bra!

myskväll me the girls!

vi placerade oss i varamon hela dan en massa folk.. myssit vare & varmt tillochmed nåra dopp avklarades!

sen begav vi oss hem för att hinna duscha & fixa mat & kladdkaka som va vårat svullnings tillskott för kvällen.. stressigt vare men tur som ja ahde kom vicis & mamma å hjälpte mej så allt va klart när karin kom sen blev de ner till stranden igen me lite fler folk så blev de att öppna mina första presenter , en massa kubbspelande & mat sen hade söta olivia bakat en tårta så även den fick vi äta upp=) gott vare!! sen blev de en lååång cykletur runt ¨å lämna folk innaqn ja fick komma hem å sova! men tack alla för en jättemysig kväll & tack för alla presenter!

pappa visit

varamon me karin hela dan igår jätteskönt vare å förhoppningsvis blev man lite brun! sen skjutsade mamma upp mej till pappa så vällde de in en amssa folk så blev de kräftor i massor och fullare & fullare personer... skit rolig kväll vare å kul och träffa alla de e inte ofta. hann även me å träffa sanne å se hennes nya sjukt söta hund valp=) nära döden tur på cykeln blev de me me min bror då han skulle skjutsa mig ner för alla läskiga nerförsbackar ja tror inte han riktigt vet att de finns broms på cyklar... men kul vare! lär nog faktiskt sakna min bror när han flyttar om 2 vecker inte för ja träffarn allt för ofta nu men då läre bli ännu mer sällan... ida blir de nog övningsköra hem mej sj sen ikväll har ja ingen aning va som händer men nått blire la=) nee nu ska ja ut me mina dogs en sväng!

Augusti

.. ny månad nu då ojoj va fort de går.. men igår fyllde iallafall elin & matilda år grattis!.
hela dan igår va vi på stranden men de blåste grymt mkt men vi härdade på kvällen kom Vicis å kollade film=)
ida blire en tripp till stan sen ska ja nog kanske hinna me å åka å fira min kära morfar som fyller år ida innan ja sak träffa karin & fixa innan de blir enr till stranden å myskväll me lite klassfolk.. blir nog en bra dag hoppas bara de e soligt:)