stjärnklart

idag var min lediga lördag så blev lite sovmorgon innan lyxfrukost och Laink tittande saknar miami ink det var mera fart på!
sedan gav vi oss ut på promenad i solen åå jag längtar till värmen.. helt underbart! sen tog jag bussen till stan och fick använda mig av sms-biljett för första gången i mitt liv, efter att busschaffören fått mig att inse att man inte kan betala med pengar längre.. så nu ahr jag införskaffat ett busskort så det slipper hända igen! väl på stan mötte jag upp Olivia för en fika och lite shopping.. vi hann även med att se en grym trollkar!
efter att jag invigt mitt busskort hem så sov jag en stund så min kropp skulle vilja fungera lite till sen fick vi för oss att göra en bilutflykt ute i skogen så där slirade vi runt innan vi begav oss in mot staden igen och till utsikten där vi låg på bilen,tittade på stjärnorna och pratade om allt möjligt.. den tjejen är grym!


flyg iväg flyg iväg...

idag har det varit tomt på dagis ca 5-6 barn på varje avdekning så en lugn och skön dag med dom små underbaringarna=)
Så vi har städat hela dagiset känns det som barnen har städat hos sköldpaddan & hos fiskarna å vi har skurat stolar och badrummet.. duktigt minsann!

nu kom jag precis hem från solariet och idag har jag för första gången i mitt liv solat i ett stå solarium och fy vad det var läskigt känns som man ska börja snurra och flyga iväg.. Men det stog kvar dom minutrarna jag stog i men så värst brun vet ja inte om ja hann bli tror inte riktigt på att 8 minuter är som 20 minuter i ett ligg solarium.. men snabbt gick det ju iallafall=)

Nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli 5 så jag kan hämta mitt HM paket=)

Sen ska jag hämta matilda när hon kommer med tåget så ska natten tillbringas med henne & olivia i pulkabacken, ägg mackor & varm oboy=)

summertime

började dagen med promenad med karin ute i solen häärligt!! Nu vill jag ha sommar!
Nu sitter jag och funderar på hur jag ska syslosätta mig inatt då jag jobbar min första natt.. men det ska nog gå bra hoppas jag många filmer har jag fixat iallafall och innan jag börjar ska jag gå och handla lite godis!
imorn efter lite sovande har olivia och jag bestämt träff på isbanan.. kan bli spännande  Bambi på hal is?

10 januari

fortfarande mest ont å läkarna är som frågetecken men på fredag hoppas jag få veta vad min kropp har för problem för just nu gör den allt mest jobbigt för mig.

idag har jag iallafall jobbat några timmar det var lugnare än vanligt vilket var himla skönt vi hann till och med slänga ihop en äpplepaj. det klarar vilken människa som helst av allt fanns ju i påsen... smidigt minsann å ganska gott oxå!

imorn är det dagistajm igen jag har saknat dom små vildingarna som antagligen kommer vara ännu vildare imorn när det är massa snö överallt!

Jag ahr varit och införskaffat en ny hatthylla idag ute hos min kusin så samtidigt kunde jag ta en titt på deras nybyggda hus och ojojoj vad fint det var jag ville flytta in direkt! så inte allt för kul att komma hem till sin lilla lägenhet men en ny fin hatthylla har jag nu iallafall=)

Nu är det matlagningsdags!