27 november

ojoj längesen jag skrev något här.. London var iallafall helt toppen!! och att träffa vicis var ännubättre=) våra första 2 nätter o dagar tillbringade vi efter mkt tågåkande i Brighton hur mysit ställe som helst. Men mycket konstigt folk hög personal på vissa ställen haha förvirrande men roligt. Folk badade medans vi gick hur påpälsade som helst.. efter mkt shoppande och inte mkt vilseåkande begav vi oss in mot london utan våran guide vicis.. London e sjuuuukt stort!! men vi lyckades väldans bra med att hitta vårat hem för stunden även fast olivia skrivit fel adress=) det blev massa turistande, big ben, london eye som förövrigt var väldigt högt och läskigt..  att våran hemfärd inte var lika lyckad  gjorde nästan inte så mkt efter att vi hade haft 5 super dagar=)

nu är det dags att packa ihop en väska igen för imorn bitti ska jag trassla med buss & tåg ner? till kalmar och till elin min kära lekparksvän det ska bli spännande å uppleva studentlivet minsann.
men nu ska jag äta och se film innan jag ska sova själv för första gången i lägenheten.. scary!!

11 november

idag har jag tagit tag lite i mitt pluggar liv så ska nog nästa termin börja plugga in några ämnen.. känns bra en liten bit på väg.
Något som känns ännu lite bättre är att om några timmar sitter vi i bilen på väg till flygplatsen kommer förhoppningsvis bli 5 helt underbara dagar i london=) Saknar min kära vän vicis så det ska bli toppen att träffa henne nu! det är bara synd att det är så himlans träligt att packa=/
nu ska jag ge mig på att försöka betala tågbiljetterna till kalmar och elin.. men det där med biljettbokningar är inte min grej så det är väll något som går fel som vanligt haha.

tankar tankar

mina dagar går verkligen upp och ner för varje dag vill jag göra olika saker med mitt liv ena dagen vill jag plugga och leva studentliv speciellt när man hör sina studerande vänner berätta vad dom har för sig om dagarna.. jag är smått avundsjuk.. men nästa dag tycker jag det är rätt skönt att jobba även om det är som en simpel timvikarie ska jag nog ändå vara glad att jag fått så mycket jobb som jag har fått.. det bästa är nog att se siffrorna på lönebrevet i slutet av varje månad den lyxen hade man inte som elev på gymnasiet.. men ändå saknar jag den tiden allt känndes så mycket enklare.
men nu har alla vuxit ganska mycket ifrån varandra och allt går helt plötsligt så fort.. 

6 november

2 veckor senare sitter jag nu är i våran lägenhet och är alldeles överlycklig över att internet och telefonen numera fungerar toppen=)  inte lika glad över att se en hel rörig hall men får skylla mig själv när jag imorse fick den dumma iden att börja måla om tur jag har en snäll pojkvän som gör klart det hela åt mig imorn medans jag springer runt med karin på ikea=)

efter att jag hade målat och spillt färg överallt gjorde jag mig i ordning och trampade iväg till farmor hon väntade med mängder av god mad bra är hon!!  en annan bra människa är min kära halvgalna vän joanna som var här ikväll och oj vad hon kan prata haha mycket att ta igen hade vi men hon är för go så jag skulle kunna lyssna på henne i flera timmar haha=)

imorn är det dagistime igen vilket innebär gosungar i massor!

nej nu ska jag klunka i mig lite av hostmedicinen och krypa ner och se film med den bästa=)