Torsdag

skulle varit ledig idag men nej nej sånt är dumt så jobbade först några timmar på dagis för att sedan trampa som en galning på cyklen till nästa ställe.. nu kommer snart Joanna hit med massa gott har jag hört inte illa för en torsdagskväll.
imorn ännumera jobb jouren tilloch med inte roligt alls men men sen är det ju helg=)

Uppsala

Efter många timmars bilåkande med lite stopp i örebro hamnade vi i Uppsala och vicis.. grillade marshmellovs och massa prat innan läggdags. myssit!
Lördagen bjöd på stockholm, fika , sol, tåg, och sist BOUNCE som var så sjukt bra dom var grymma. det hela avslutades med roligaste skumdiscot någonsin.. snygga människor som var mer välträänade än jag någonsin kommer bli.
Söndag var shoppingdag i uppsala många kassar och mycket roligt packade vi in i bilen innan vi for hemmåt igen.. Tack för en himlans bra helg like the old days

typiska dag

Attans datorer jag hatar elektriska saker just nu.. det vill aldrig som jag vill det där arbetet kommer aldrig lämnas in i tid om det ska fortsätta så här... jag hatar vädret med förövrigt och provet vi nyss gjorde på sisådär 7 sidor ... opepp till tusen!

aja en annan gång nu ska ja till stan!

lördag

Sovrummet gick från grön fult till brunt och grått mysigt! Händiga gänget..

hunnit med några fartfyllda livsfarliga varv på gocart banan oxå tack o lov för barnpedaler så jag oxå fick vara med.. men måste väll säga grattis till lillebror som både fyllt år och vann!

vill ha riktig sommar nu så man kan bada tur det går åt rätt håll iallafall.