sextonde juli tvåtusenåtta

idag vaknadte jag med panik trodde jag hade försovit mig men insåg efter ett tag att det var min lediga dag.. skönt!!
var och körde 1 danspass med gammla dansledaren idag å oj vältränad man är då när man känner sig helt död efter första styrkeövningen.. kännde inte riktigt att min kropp va smidig och rytmisk för fem öre.. var mer som en klumpig elefant haha..

efter dansandet eller försök till dans var det racerfart på cykeln hem..duscha.. in till stan för att möta elin för n fika.. myssit minsann saknat den tjejen lite sen cope-tiden.

nu har jag min bror på besök å när C kommer hem igen ska vi försöka oss på att laga mat.. kan sluta hur som helst:)

imorgon är det jobbardags igen delad tur is the shit!! plus ett danspass imellan oxåsjunde juli tvåtusenåtta

varit en bra helg=)

fredag spenderade dagen i varamon med elin och olivia kom förbi en sväng.. sedan blev det kycklingsallad på med eller utan och mjukglass i ösregnet.. på kvällen kom vicis hit då såg vi film å så)=

lördag började med nära döden upplevelse då jag skulle åka moppe med min bror upp till pappa för att ta bilen till lkpg. inhandlade lite kläder å saker till framtida lägnheten.  fick besök av olivia på kvällen blev film & kycklingsallad och godis i massor.. myssit å träffa den tjejen.

söndag  mys med älsklingen♥

imorse missade jag yttligare en tandläkar tid så ska göra ett nytt försök då är det förövrigt bara 1 månad kvar tills den försvinner=) lycklig tjej!
tog en promenad hem innan regnet öste ner ska snart göra mig i ordning å trampa bort till en människa som e saknad nämligen joanna!
sen ska jag fortsätta min cykletur till C.

1 juli

igår var min rigktiga oturs dag  allt gick skit och jag ville bara bädda ner mig i sängen och gråta!
det hela började ändå rätt bra med att stå i kö i ca 2 timma med mysiga  människor som alla väntade på samma sak att få lämna  amerikanskaambasaden med ett visum... men för alla gick det inte lika bra jag med min vanliga tur hade och problem hela dagen.. kom hem utan visum och istället nu ingen aning om vad som kommer hända, om jag kommer flytta till usa om 2 månader eller om jag kommer få bli kvar i sverige??
så på hemvägen stannande vi och jag införskade mig en ny dator som tröst...
nu väntar jag bara på mail från usa, jag hoppas det står  något positivt!
att ens liv kan ändras totalt på bara 45  minuter....