ändrade planer

blev de igår kväll då folk från linköping inte kom in till motala & en massa krångel vilket slutade med att vi träffade becca, alex & patricia i stan sen gick vi å åt & köpte godis innan vi träffade lite fler folk i stan å vi inte riktigt vad vi skulle hitta på men då kom dom som små räddande änglar fredrick & johanna som precis hade flyttat hit från jönköping så då gick vi först till med eller utan & satt där ett bra tag innan vi gick hem till dom och kollade på film & spelade wii riktigt roligt vare & flyt på de där hae vi allt då proffsen började känn sig hotade!! så när klockan började närma sig 6.00 trampade vi hem & sov med ny planer på spelkväll & guidning för de nyinflyttade.. rolig kväll vare synd bara att becca & alex missade slutet.
körkortspluggande e nog det värsta jag vet just för tillfället!!

men ska ta en paus & ut å övningsköra om ett tag å kanske skjutsa delar av släkten till bussen som ska a dom till flygplatsen & resan till kina och ja vill följa med=/ men needå istället börjar man skolan snart och sista året på gymnasiet väntar.. läskigt!

Kommentarer
Postat av: eluään

Går det bra med övningskörningen då Julia? och är teorin svår? Med min övningskörning går det inte alls bra, men ska försöka köra igång nu i höst:)
Åh, resa till Kina låter inte helfel, jag vill med.

Postat av: julia

jaadå de göre=) haha japp å bara nåra dar kvar till provet så ahr ltie småpanik.. joodå de fixar du skaru se gumman=) haha nee ja skulle me gärna följa med =/

2007-08-19 @ 17:17:19
Postat av: eluään

SVAR: Jaa, vi måste träffas snart gumman! Men vi träffas iaf i skolan snart ;)

2007-08-19 @ 21:15:27
URL: http://eluaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback