summerfeeling

nu är första praktikveckan över men ojoj va fort de har gått men riktigt roligt är det! i fredas blev de grillning & mys nere i stugan me massa folk de va myssigt & längesen man träffade dom.. men nåra av dom små idioterna  badade... det såg riktigt kallt ut men dom hoppa omrkring och påstod att det var varmt men jag tror dom ljuger. När vi började frysa lite blev det att tränga ihop sig i sofforna & titta på film.  i lördas blev det först dans  me favoriterna men olivia  kunde inte komma vikket va väldigt synd. men nu börjar vi få lite smått panik när vi bara har en gång till att träna innan uppvisiningen... sen blev det en sväng me vicis & familjen  ut  å sola lite... träffade min sötaste lilla kusin oxå!!
 kvällen bestod av att umgås me en annan toppen tjej becca  och hennes söta mamma hade grillat så hon bjöd oss på mat. mummsit. sen promenixade vi runt massssa& mkt prat  Ilike it!.. efter ett tag gick vi in till stan där träffade vi martin de va trevligt.. synd bara vi inte har åldern inne men snart så!

idag blev de sola sen cykla ner till hamnen å äta glass me vicis de va myssit & verkligen sommarkänsla!!. ikväll blir de å va duktigt & träna 2 pass.. men nu ska ja ut i solen igen wiiiee älskar sommaren!!!

Kommentarer
Postat av: vic

jaa, gu ja, det kändes verkligen som sommarlov när vi va nere i hamnen! härligt, och det är inte såå långt kvar tills det verkligen är det :D

2007-04-15 @ 21:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback