pluggit??

den här skolveckan börjar ja me att försova mej.. fyfy men sen satte jag mig och skrev lite religion medans ja väntade på att ja skulle ta cyklen och trampa iväg lite duktigt till idrotten eftersom ja lyckligtsvis missade matten:)efter skolan mötte ja vicis så cyklade vi lite vingligt haha in till stan och fixade present till mammi som ja kom på fyller imorn.. men bra jobbat de fixade vi fort.. sen vinglade vi hem haha vi & skjutsa asså:) lite stolt måste ja faktiskt erkänna att jag är lämnade in religionen i tid.. å nu ska ja läsa ut boken till människor i behov av stöd så ja kan lämna in den imorn kanske... å snart kommer nog olivia hit har vart en myssi helg me henne:)

Helgen
i lördas vare dans happy happy men olivia va å åkte skidor de va lite synd.. men vi andra va riktigt duktiga men ja va lite klantig å glömde bort att ta kort på dom:( de där me ljus&gestalltning e verkligen inget för mej! kvällen tillbringades i stan me olivia & baugette på med eller utan det var myssit... sen hem å sova hos henne.. på söndan mötte ja karin 9.20 fy va tidigt de känndes då skulle vi gå på gudstjänst till religionsarbetet... inte så jätteskoj men men... sen blev de promenix me vicis å på kvällen kom olivia hit & tittade på one tree hill me mej & räddade mej från att dö av pluggande.. men nu ska ja lägga mej & läsa ut boken så ja kn skriva ihop en bokrecension så ja e klar sen duktigt:)

Kommentarer
Postat av: vic

hah, vi är ju bäst på att skjutsa ju ;) höhö. men de var lite stressigt och vingligt ;) hehe. vet du, jag kom på att vi ju glömde ta kort.. det skulle vi ju gjort oxå :P haha!

2007-03-08 @ 14:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback