det närmar sig...

nu är dom sista lektionerna över för alltid!, skåpen tömda och studentmössorna hämtade. bara 6dagar kvar!!! PANIK jag vill verkligen inte sluta skolan. det är så himla roliga varenda dag! tror inte det har varit någon dag utan mängder med skratt. å klassisarna är helt underbara.
igår invigdes den riktiga studentveckan med grillning hos joanna hur mysit som helst sen begav vi oss av in mot harrys där mängder av fulla människor befann sig.. så det blev en hel lyckad kväll och nu väntar förhoppningsvis 6 sådana kvällar till=)

nu blir det mat med grannarna sen kanske picknik med matilda å gänget innan vi ska spendera kvällen hos pelle=)

studentbal 2008

igår var det baldags mängder fina klännigar, uppsättningar å söta par! den absolut sötaste tjejen var lätt joanna hon är min lilla solstråle.. för gyller alltid mina dagar lykos mig!
efter många varv runt torget fick vi bege oss mot harrys och mat & fotograf efter mycket väntan.. hade en super mysig kväll med klassisarna som var sjukt snygga! det blev ännu bättre av att kvällen avslutades med älsklingen han är bra han!
idag har vi begett oss ut på picknik för att fira min kära kusin mia.. myssit i solen men det första vi ser är en äcklig orm så då blev det skrikande av sen ville jag byta ställe..
nu blir det mat sen träffa andra snyggingen olivia!

23 maj

min önskan om att få bo i ett flygplan har förverkligats till viss del då jag i slutet av augusti ska befinna mig i ett i 19 timmar tillsammans med mitt pick & pack på väg till mitt framtida hem i usa=) A gjorde min dag igår när jag fick veta att jag fick jobbet lycklig tjej mindre lycklig pojkvän & mamma.
igår vare mys med älsklingen sen begav vi oss ut på biltur med adde & elin vi hamnade på bilbingo haha medelåldern sänktes rejält med våran närvaro men fy vad roligt vi hade.
nu borde jag ta på mig klänningen å se hur det går men det känns läskigt så jag väntar nog tills ikväll då det är försent att göra något=) å dumt nog har jag fått skoskav lagom till balen Jippie!!
nu ska jag packa upp å äta några av mina nya favorit godisar som tyvärr bara finns i bulgarien=/ men jag köpte med mig 2 påsar hem som jag kan smaska på för att det ska bli ännumera spännande å prova klänningen=)

22/5 hemma igen

bulgarien resan har varit helt underbar så sjukt mycket skratt, missförstånd, och allt annat som händer när man inte är den bästa på engelska! Att det var ca 30 grader varenda dag gjorde ju inte det hela sämre synd bara att brunfärgen har runnit bort.. Nu har jag ju oxå faktiskt avklarat första flygturen utomlands å jag kan tänka mig att bo i ett flygplan men det vill nog inte karin kan jag tro stackarn. Vi har inhandlat en del vilket resulterade i panik när det skulle packas men vi lyckades minsann jag undrar hur det gick till??
Men att bara vänta 12 timmar i sträck på att få komma närmare hem var ju kanske inte det roligaste även om vi skrattade en del.
I morgon ska jag befinna mig i skolan igen ska bli lite skönt även fast jag hellre hade valt å ligga vid polen i värmen. å på lördag ska jag pressa ner mig i klänningen å gå bal kan bli spännande. Jag har tur å få träffa joanna igen iallafall å min kära skåpnyckel finns kvar å det är inte illa  me tanke på att den mestr virriga jag vet har haft hand om den=)
nu blir det mat sen kommer älsklingen=)

1 dag kvar


blev promenad i varamon igår med olivia och den bruden är för rolig jag skrattade nästan hela tiden! helt underbart
glatt besked hos tandläkaren idag så nu hoppas jag tiden går fort=)
jag hann även plugga klart svenska grejen så jag kunde lämna in den idag tur det.. så nu är det bara samhällsprovet som jag ska göra när vi kommer hem..
Packat och klart nu väntar jag bara på att vi ska möta pappa och tanka sen blire mys med älsklingen kommer ju sakna han nu så bäst att passa på.. nått som itne känns så bra inför resan är att joanna har min skåps nyckel å hon är expert på å glömma & tappa bort saker så det ska bli spännande när jag kommer hem å se om den finns=) den tjej kommer jag med sakna lite faktist å ja vet att hon kommer sakna mig med fast hon itne ritkigt vill erkänna det eller hur?..
men det ska bli en underbart rolig vecka med karin jag hoppas på en himmla massa sol för oss och regn här hemma=)

12 maj måndag

STUDIEDAG!! turen till linköping blev lyckad  även om klänningsfixarna var lite mysko!
har inhandlat 2 nya koftor iallafall men så klart glömde jag å hitta present åt min kära kusin så får komma på något nytt.
nu ska det städas och packas för nu är det bara 2 dagar kvar tills vi med sitter i ett av dom flygplanen som varje dag syns över motala..
idag ska jag ta tag i tränandet oxå så snart ska jag bege mig bort mot gymmet med madde henne vare ett tag sen jag träffade så de ska bli skoj=)
imorn blir det tandläkarn sen skolan å lämna in lite läxor å en fika med sandra ska oxå hinnas med å en massa mys med älsklingen!
ne nu ska jag börja leta lite fakta om massage så joanna blir glad imorn=)

sommar sommar och sol...

Balklänningen som kom hem var insydd för mycket så det blev andningssvårigheter på höggrad när den skulle testas så nu blir det att åka till linköping på måndag igen för att få den fixad.
i torsdags var det ledigt och sovmorron som gällde.. det blev promenix till farmor där jag träffade karin å vi solade och åt  lite å träffade faster å kusinerna sen blev det ltie jobb för oss då stog det fika och kubb på schemat som avslutning.. bara en massa fika den dagen inget bra minsann!!
igår blev det myskväll med mammi innan jag gav mig på att cykla till elin det gick himla galet och jag var vilse som vanligt där borta. men snälla som dom är letade dom upp mig sen blev det kubb , studsmatta & kortspelande med grabbarna .. skit skoj kväll=)
idag har det varit utflykt för hela slanten vicis & jag begav oss till omberg på födelsedags picknink gud vad vi har gått uppför & nerföroch högt var det med men myssit och varmt=)
ikväll blir det nog att umgås med karin det är inte helt fel!
nu ska jag ringa min far å se om han ahr tagit fram motorcykeln så vi kan åka en sväng imorn.. hoppas hoppas

onsdag 7 maj

idag hade vi sovmorgon men vi var då lite osmarta och hade bestämt brännboll med några små barn på vätternskolan så det var bara att pallra sig iväg medans dom andra låg och sov. men det var rätt kul när vi väl var igång iallafall dock efter mycket velande!
idag avre sommar väder så efter en tur med matilda på stan det var väldans längesen så begav jag mig ut på promenix med vicis i varamon det var då myssit och vi åt glass (inget fuskande joanna:P) blev även smått påhoppade av jocke så nu kanske vi ska gå vindsurfingkurs med det blir nog sjukt roligt.. det var det iallafall förra gången=)

idag kunde jag äntligen bestämma mig för balfrisyr å klänningen levereras ikväll så hopas det blir bra för nu närmar det sig minsann.. även studenten kommer rusande och idag planerades studentveckan kommer nog bli en bra vecka iallafall=)

om exakt 7 dagar så här dags sitter vi på planet på väg till värmen=)

Imorn Är det SOVMORGON OCH LEDIGT SOM GÄLLER!!!

Måndag 5 maj

idag vare sovmorron om gällde super skönt=) och att vi slutade 2 timmar tidigare gjorde ju inte det hela sämre minsann. fick även reda på att det kommer vara sovmorgon till 10.30 alla måndagar till v. 22!!
helgen har varit super den med igår firade vi vicis som fyllde 20 år.. grattis! skönt med lång helg och att det blev lite mera pengar i min ekonomi är inte heller fel

fredagens utgång var inte direkt något att hurra för men men motala kan ju inte vara bra jämt.

idag räknade jag ut att jag har 13 dar kvar i skolan till studenten SORGLIGT!! jag vet inte ritgit hur jag ska klara mig utan skolan och människorna som finns där speciellt joanna=(

aja nu blir det mat sen mys med älsklingen♥