torsdag

gårdagen på praktiken var helt underbar, barnen & personalen kvällarna är myssigast så tur för mig är det mest dom jag jobbar! det som är tråkigt är att alla andra mina vänner har helt andra tider så jag har inte träffat dom på länge.. men ikväll får jag iallafall med mig karin på cope det blir bra dom andra tjejerna är oxå super bra.. innan det ksa jag hinna med att träffa lilla E idag blir det hårdträning på gymmet för hennes del.. vilket jag med skulle behöva.
igår  lämnades balanmälningarna in och nu längtar jag lite till den 24 maj.. men paniken för att hitta en klänning har istället kommit krypandes.. jag hoppas på tur på lördag!
min C har blivit galen i prison break från att ha hatat det  har han nu blivit freak=)

nu borde jag ta tag i mig själv och antingen bege mig bort till gymmet  eller fixa ihop mitt idrottsarbete.. men det slutar säkert med att inget av det har hänt!

Måndag

Helgen har varit bra men kämpigt att gå upp klockan 6 i lördags iallafall när man har en pojkvän som stänger av väckarklockan och att det är snöstorm ute när man ska cykla i racerfart till praktiken.. men jag lyckades och kom 2 minuter i 7 duktigt måste jag säga...
söndagens mys med joanna, karin & matilda blev inte så lyckat karins mambo kom hem och joanna fick punktering på sin cykel men det var myssit att träffa matilda oxå och vi har bestämt oss för ett nytt försök nästa helg!

idag var min ena lediga dag underbart.. har varit på stan med ida kännt oss vuxna på banken och mumsat i oss buffè på hugos även lite godis gick ner nyttiga är vi jag funderar på att äta lite glass & fruktsallad oxå för att göra det hela lite bättre innan jag ska bege mig mot vicis och våra träningsbarn.. kommer bli en bra kväll och bra är det oxå att C har laddat hem prison break åt mig så det ska jag se & tvinga honom att se innan det är dags att sova!

Även balen har blivit lite mindre krånglig då vi nu mera är bara 4 inblandade istället för 5.. men han tog det bra så nu väntar vi på att den andra tjejen kan bli tillgänglig så vi kan anmäla oss.. men det kommer bli bra båda som kan bli min blivande balkavaljer är bra!

fredag

en bra dag igår.. började dagen med lite C men när han fick för sig att vi skulle möblera om och koppla om alla sladdar & kablar gav jag upp och valde istället mat & mys hos farmor synd bara att hon försöker spränga mig med mat så efter mycket ätande gav jag mig ut i stormen & regnet mot cope nya barn, nya grupper & nya ledare  kommer bli en bra vår ändå! och blir det inte det får jag tänka på pengarna & den förhoppningsvisa utlandsresan  som väntar...
sovmorron idag med helt underbart och går inte så många timmar idag på praktiken heller för ikväll blir det mys, godis, tv-tittande i mängder för då ska jag vara barnvakt åt 2 underbaringar medans våra mammor ska iväg på fest...
nu är det iallafall bestämt att på söndag får jag träffa joanna, karin & matilda det blir bra för dom har jag saknat masssa och kommer nog bli värre dom 4 veckorna som är kvar.. men har jag tur så får jag träffa dom någon mer gång innan vi ses i skolan igen!
nee nu ska jag försöka mig på matlagning kan bli spännande

tisdag

att gå upp klockan 6 imorse var döden det blev inte bättre av att det var jättekallt ute och jag skulle cykla till lyckorna..
men allt blev genast mycket bättre när man kom innaför dörren och möts av helt underbara nyvakna barn som helst bara vill mysa istället för att åka till skolan och jag förstår dom...
och nu längtar jag till helgen då kommer de bli super myssit att jobba då ska det ses på tv äta godis & mysa i mängder... lite synd att det inte blir så mycket C men aja det får tas igen en annan dag.
ikväll e re dansen som gäller får se hur bra mitt knä & fot vill samma sak som jag. jag var lite klantig igår och missade att det var trappsteg utanför dörren

imorn väntas sovmorgon till 4 så underbart!!

förhoppningsvis får jag träffa C lite idag med om jag har tur.

måndag

idag börjar praktiken i 4 veckor framöver ja hoppas de blir super ska bli skönt att slippa börja klockan 8 varje morgon och det är härligt när man blir veckovild då alla dagar lika gärna kan vara lördagar det är 4 sådana veckor som väntar.
idag ahr jag hunnit me datt träffa karin en snabbis medans hon var hemma på lunch.. snart ska jag fixa till lite tacos innan jag ska bort till gymmet och träffa  E innan praktiken börjar 16-21.30
Det ända tråkiga med praktik är att man saknar alla underbaringar i skolan som nu har varit hur goa som helst men som tur är är ju mys med några av dom inplanerat!så jag kommer nog vara en lycklig tjej ändå.
idag är joanna hos kiropraktorn jag tycker synd om henne men hoppas det går bra så hon kan fortsätta vara min lilla underbara hästtjej=)
Ne nu blire mat!

fredag

igår var en bra dag blev fika med sandra och mycket skrattande med den tjejen å även nästan hjärtatack på vägen in till stan av min klasskompis. på kvällen fick jag besök av nåra av tjejerna så blev det mat & mys innan vi nästan somnade.. några timmar senare kom C och blev min nattgäst! tur de för gud vad det stormade lät som hela huset skulle vippa...
idag har vi varit effektiva och varit på skolan i några timmar och raggade folk till BF bra gick det tror jag allt.
nu ska jag & karin på reklamationsrunda eller vad det heter med våran kyckling haha jag hoppas vi hinner kila in och titta färg till mitt rum oxå innan jag ikväll ska på middag hos våra mysvänner=)

torsdag

imorgon väntas sista dagen med klassen innan praktiken den här gången ska det bli lite sorgligt att lämna dom många av dom är inne i sina bästa & sötaste perioder nu.. men att vara på praktik brukar vara något jag tycker jättemycket om så jag hoppas på söta personer som kommer ta hand om mig.
idag var vicis och jag ute på en promenix i varamon myssit var det beror nog på att hon är myssig.

planera på utgång imorgon har ändrat så istället väntas middag & film mys med tjejerna vilket inte är alls dåligt och det känns mera lockande än att stå på ett dansgolv fullt av fulla människor som trampar på allt och alla.
snart kommer C och hämtar mig så ska vi tillbringa kvällen i mjölby hos min nyfunna släkting och hennes man...

ajajaj

promenixadet till skolan har resulterat i skoskav...men även imorse var jag duktig att använda benen för att ta mig till skolan  jag saknar min bil måste jag erkänna ! sorgligt men sant man blir bekväm och bortskämd med bil men det är bara att härda. jag ska försöka börja tycka om min cykel igen den rullar ju iallafall.
karin är nog den mest svårflörtade människan jag vet gud vad jag fick kämpa för att få henne att ta lite ledigt sista lektionen idag men ojoj vad jag lyckades bra efter mycket kämpande.. hon till och med erkännde att det var bra att hon gjorde som jag sa!
sovmorron imorn till 10.10 är inte dåligt inte så anstängade dag blir det nog inte heller tur är nog det för det hade jag inte orkat.
Nu ska jag ta tag i mitt svenska arbete och läsa ut den jobbiga boken och försöka skriva bokrecensionen det måste vara nått av det onödigaste som finns vill någon läsa boken är det ju bara att läsa den utan att jag ska behöva skriva 1000 ord om vad som händer. nee usch ne.. tur jag får åka iväg till dansen ikväll så de blir lite paus iallafall=)

Söndag

helgen varit super mysig även om det var hårt igår att ställa klockan på halv 7 men efter mycket klagande var vi äntligen på väg mot linköping och colegium och 4 träningspass väntade... det roligaste var nästan att se killarna dansa det var inte ritkigt deras grej men mycket skrattande blev det som tur var... efter många timmars flitighet var vi halft döda i bilen på väg hem men min plan på att äta & sova tidigt ändrade C på då hans plan var att gå på bio så istället fick jag göra mig i ordning och tillbringa kvällen & natten med honom!
imorse blev det en promenix med en efterlängtad johan  det blev mycket pratande & skrattande innan han skulle gå och pumpa lite på gymmet.. och nu är det min och vicis tur att börja arbetet på att bli vältränade!! imorn väntas sovmorgon och ingen idrott B häärligt men istället ska karin & jag nog ta en promenix till skolan

Fredag

betyder att två av mina underbaringar blir 18 år idag=) Grattis!
den här dagen har inte gått allt för bra börjar med att jag först knappt kunde röra mig för mitt ena revben krånglade och gjorde jätte ont så fort jag rörde mig sen svimma jag i duschen vilket fick C att bli väldans rädd.. efter att han tryckt i mig lite mat och fått liv i mig blev hans läkartid ändrar så istället för skola & läkarbesök har de varit myspys dag inte helt fel.. och en verklig anledning till att inte gå till skolan.
ikväll blir jag tydligen av med min bil det kommer bli sorgligt avsked och det betyder oxå att jag kommer få kämpa fram min cykel igen och trampa mig själv till skolan om dagarna tur för mig att praktiken börjar v 4 så då blir det inte lika långt=)
imorgon sätts äntligen träningen igång och vi ska få en hårdstart med flera timmars träning i linköping kan behövas så nu börjar målen mot sommaren.

igår fick jag träffa min supersöta O och titta på nya lägenheten och nu ska jag få henne & hennes mama på besök som målare så blir det äntligen ändring i mitt rum=)

onsdag

slappa dagar har vi haft än så länge super skönt och sovmorgon varje dag är inget man klagar över!
imorse fick jag bilen full av söta & bra människor på vägen till skolan..
hade tur att vakna upp brevid en annan bra kille imorse å även natten ska tillbringas med honom!
något som inte är lika bra är svenskan som ska vara klar och inlämnad imorgon och min är inte ens påbörjad istället fick jag karin på besök å vi mös med kladdkaka & balklänningstittande för idag blev anmälningslapparna ifyllda för min del!
nu är fredagen efterlängtad då några timmar ska tillbringas med sandra å gammla vanan med fika ska komma igång igen=) för att förstöra mitt duktiga liv lite!

lovet tar slut

idag var det snö i motala=) det invigde jag & vicis med en promenix i snön innan jag åkte till E och byggde snögubbar & hade snöbollskrig innan det blev för kallt.. då begav jag mig hemmåt med olivia på släp för att få höra lite nyårsskvaller från stockholm & äta ltie glass som slut på lovet som borde var i några dagar till.. men imorgon väntar skolan  och det hela börjar med idrott b i 2 timmar kämpigt kan jag lova! men jag ska ta mig dit för att börja sista terminen bra och jag ska ju agera taxi åt mina vänner så det är nog bäst jag ställer klockan tidigt...
förhoppningsvis ska jag hinna med en sväng till solariet med imorgon innan vi ska ge oss ut i pulkabackarna nu när det äntligen finns snö=) men nu blir det lite plugga innan sängen väntar

fredag

gårkvällen tillbringades med mina 3 underbaringar.. lite segt att gå upp och träffa E imorse men ändå de vare värt.. vi skulle försöka låssas att vi var bra på de där med att få strikar på bowling haha det behövs nog ganska mycket övning på det planet här vi nu upptäckt... om nåra minuter kommer elin förbi så ska vi till karin med klassisarna och titta på film & mysa hela natten=)  bara helgen kvar på lovet sen börjar skolan igen.. kämpigt!! men saknar att träffa joanna & dom andra hela dagarna faktiskt. imorn kommer förhoppningsvis en levande C hem igen så då blir det att träffa honom lite:)

2008

dom första dagarna på de nya året har varit super,C är bra han även dom andra 4 är bra dom med!
har umgåtts en pyttestund med karin idag då mat inhandlades.. snart blir det att umgås med elin och åka & vara lite busiga mot C och hans vänner när dom har lan på g... imorgon ska jag umgås med min lilebror då är det en shoppingtur som står på schemat...

nytt år..

gårkvällen blev väldigt lyckad och underbart roligt folk... efter mycket alkohol, skrattande & misslyckat champnagekorkskjutande som resulterade i ett hål i taket begav vi oss in mot staden.. jag tyckte itne det var så mycket folk som det har varit de andra åren men tillräckligt mycket för att vi skulle lyckas tappa bort våra vänner och i all hast missade vi 12-slaget haha duktigt jobbat... hittade nåra andra välkända människor i vimmlet ialafall=)
efter mycket letande begav vi oss in till hugos ett tag innan vi promenixade tillbaka till festen väl framme var vi mer som is gubbar än människor men väldigt rolgit hade vi... imorse när vi vaknade till liv igen vid sisådär klockan 3 lagade våra kära vännr mat åt oss medans vi försökte hålla oss vakna=)
en väldigt rolig nyårsafton/natt & nyårsdag.. och nu är det dags att lära sig att det är 2008 inte 2007!