24 november

igår blev det ändrade planer vi fick lägenhetsnyckeln å bstämde oss för att packa ihop lite saker å flytta... så efter att ha sprungit i trapporna ett antal gånger å varit å storhandlat på maxi .. då vi var sist kvar å fick avstämning på 8 kassar haha typiskt.. men efter allt trassel har vi nu sovit första natten i vårat egna hem känns mycket lustigt men känns nog bättre imorn när resten av möblerna ska inhandlas!
nu ska det städas å lagas mat innan jobbardags skönt å kunna gå hem från jobbet på ca 3 min=)

fjortonde oktober

igår kom vi hem till ett kallt och regningt sverige inte allt för roligt efter en super myssig vecka på rhodos... ville gärna åkt tillbaka men men blir ju snart London istället=)
efter lite krångel med bilen och lång väg hem somna vi som stockar tills klockan ringde och det var dags att pallra sig till jobbet inte alls peppande men kul att träffa karin! på kvällen fick jag besök av olivia som har farit runt i en massa länder med skolan alltid lika kul att höra om hennes äventyr det blir en himla massa skratt!
nu ska jag bege mig till ännu ett jobbpass blir nog en lugn och skön eftermiddag 1 barn var sjukt så blir inget kvällspass med guitarhero denna tisdag tyvärr=/ 

röd,gul,blå,grön,orange

jahopp då var september oxå över fy vad fort det går snart 4 månader sen studenten och det känns fortfarande väldigt läskigt att man inte ska tillbaka! men jag trivs helt okej med "vuxenlivet" synd bara att man inte får så mycket tid över att träffa vännerna...

men idag har jag allt hunnit med att umgås med karin vi skulle laga mat i hennes lägenhet och inviga konservöppnaren mystiskaste konservöppnaren jag någonsin sett så efter 30 min och även tobbes hjälp gav vi upp och for över till mia och lånade en vanlig hederlig konservöppnare utan en massa nymoderna små saker som man borde få bruksanvisning på.. haha men efter mycket kämpande blev maten väldans god iallafall=) efter lite top model satte vi igång att spela rock band väldigt rolgit måste jag säga även om vi inte hade bästa taktkänslan men det vägdes upp av en himlans massa skratt iallafall.. tack karin för en väldans rolig kväll!!!