24 juni

ojoj länge sedan jag skrev nu.. men det har gått så sjukt fort och har gjort en massa hela tiden.

förra veckan var vi och jobbade i st:anna. mysiga dagar med underbara barn..
midsommarhelgen firades på öland med älsklingen,joanna,olivia,tobbe,elin & adde tack för en underbar helg=)
flera tusen fulla ungdommar på ett å samma ställe kan injte bli så mkt bättre.. lite mera sol hade ju dock inte skadat!
det blev altså en midsommar att minnas med några av dom bästa!
 nu är det slut på ledigheten lite sorgligt men aja om 2 timmar börjar jag dagens pass.. men det går förhoppningsvis fort för ikväll ska det bli film & mys med lollo.. hon e då saknad minsann!!
 
Nu blir det jordgubbar på balkongen mumms!!

döden nästa??

3 dagar utan klassisarna och jag vill bara dö.. inget roligt alls!
stdenten var mest jobbig och mycket tårar speciellt på kvällen. det är nog först nu jag fattar hur mycket dom har betytt för mig. hur roligt jag har haft med dom och hur sjukt mycket jag kommer sakna dom!
det är bra att jag började gymnasiet med tårar i mängder och avslutar på samma sätt.. men av helt olika anledningar men jag vet iallafall attt jag är sjukt glad att jag inte bytte linje som jag så många gånger tänkte..

helgen har iallafall tillbringats med älsklingen. han är den bästa. 2 andra underbaringar är elina & adde som oxå har hängt med på äventyren.. i går var vi i gränna och åt mat super myssit å jag älskar deras sjuka ideer dom kommer på något sen bara gör vi det=)

nu ska jag åka och jobba på kortis saknat dom underbara människorna oxå så det blir nog en myssig kväll!

dagen före D

imorn är det studenten så sjukt läskigt jag verkligen vill inte.. men blir nog en rolig dag men fy vad jag kommer tjuta dagen efter!
idag väntas det studentmiddag i medivi känns bra när jag är sjuk å min röst är hel lustig hörs knappt vad jag säger, feber på det oxå är härligt. att jag missade gårdagens fest känns inte heller så kulmedans alla i klassen drack, å hade roligt låg jag hemma i min säng helt nerdrogad av mediciner å märkte inte ens att min telefon ringde massa gånger.  men så går det när man får för sig att tälta å inte tar allergimedicin innan smart JULIA!! men tältningen var rolig iallafall några meter från MAIF..  hela studentvckan har varit rätt rolig så nu är det sorgligt att klassen splittras imorgon.