Valborgsmässoafton

idag fick vi tillbaka svenska nationella proven.. MVG stod det på mitt fatta att jag blev glad=) pluggit värre.

valborgsmässoafton idag det sa firas med karin & gänget med grillning å mys.. kanske en promenix ner till stranden å se lite folk. Men jag hopppas solen kommer tillbaka vill inte frysa ihjäl. å iår ska jag då allt ha en bättre valborg än förra året inga dumma saker minsann!! imorn blir det jobba av med 2 super duper tjejor väldans tidigt men blir nog himla kul..kommer nog se många från min gammla hemort=)
nu ska det fixas innan jag ska fara iväg med grillen!!

tisdag 29 april

jahopp nu var det ett tag sen igen!
men har hunnit hända ganska mycket på den här veckan. i fredags var jag i sthlm med informatör treorna inte roligaste direkt men komiker föreställningen på kvällen gjorde min dag.. fy vad vi skrattade! efter en bussresa hem på 3 timmar var klockan cirka 2 och jag fick åka hem och sova 1 timma innan det var dags att göra sig iordning för nästa tur som var med mitt kontaktbarn E denna gång till göteborg på göteborgs horse show jag vet en tjej som var grymt avensjuk;).. det var en helt underbar dag mycket skratt å skandinavium  var proppad med glada skrikande människor.. häfitigt var det!!  blev några timmar till i buss innan jag äntligen stog på motala mark igen ungefär kl 3 på natten.. då var det en glad men trött tjej som däckade  på 5 minuter.
isöndags var det kalas för lillebror som börjar bli stor nu=) efter det blev det en sväng med karin och skriva ut våra bulgarien biljetter så nu är det inte långt kvar!!! GLAD TJEJ!

igår var det nationella i engelska.. det är mitt värsta fiende i skolan vi går inte så bra ihop.
men jag hade tur och fick tillbringa natten med den bästa =)
igår provade jag min allergi medicin och då blir det livat min kropp & huvudet vill inte samma saker och jag vinglar mest runt.. mysko är det så även idag tillbringar jag dagen hemma å ska försöka bli normal.

Jag har nu skickat iväg mailet så nu hoppas jag på ett lyckat svar så är förhoppningsvis min framtid klar=)

tisdag 22 april

eftersom joanna klagar så är det väll bäst jag skriver lite då.. sovmorron till halv 11 idag helt underbart och soligt värre ute skönt de slipper man frysa ihjäl! idag har mammi och jag varit i linköping och provat min balklänning så nu ska den fixas till lite sen är jag " redo" för att traksa runt torget..
nått som jag inte är lika redo för är nationella imorn uppsatsskrivning i svenska 8-1 känns inte ett dugg bra. jag tror allt att jag har slarvat bort häftet oxå för andra gången aja.. på fem timmar ska jag väll lyckas klottra ner någonting iallafall.
förhoppningvis kommer C hit om ett tag och gör mig sällskap men innan det ska jag promenixa upp till gymmet och lämna in lite papper nu näre är så fint väder. ska nog gå förbi karin på hemvägen:)

14 april

skoltime igen efter en super helg=)
evelina & jag hade step lektion idag med våra kära vänner i idrott B och dom kämpade på bra! något som var ännu bättre var att den saknade tjejen joanna var tillbaka synd bara att hon ljög när hon sa att hon inte var brun=/ så nu kommer jag få gå runt å se ut som ett vandrande lik brevid henne i 1 månad för sen bär det av till värmen för mig & karin helt underbart skare bli!! så idag har jag inhandlat en ny bikini till resan & hämtat ut mitt pass så nu väntar jag bara på att det ska bli den 14 maj istället=) nu ska det städas! och ätas godis

9 april

snart har en veka utan älsklingen gått men som tur är kommer han hem imorn det är ju lite synd bara att han kommer vara hur brun som helst=/ imorn ska en himla massa folk till stockholm det blir nog en rolig tripp fast hade gärna haft med joanna min lilla skrattar v'än som även hon kommerm komma hem fööör brun!!  på fredas.fast jag får väll stå ut med det & jag ska fortsätta fylla på våran lista över roliga händelser den börjkar bli lång nu...
idag har jag pluggat lite duktigt oxå både skrivit cv och läst ut boken gömda lite stolt över mig sj är jag faktiskt=)

3dje april and showtime

idag är det sista gången med våra cope barn vilket betyder maskerad & barnkalas.. glass & godis i massor så nu sitter jag här färdig sminkad & klar vi ska vara utklädda till busungar så slangbellan kommer bli våran käraste vän ikväll.. lnär vi sagt hej då till alla barnen blir det hem och göra sig i ordning för vipkväll på stan med karin jag hoppas jag kan få med mig några roliga kläder hem kanske!

time for school

då var skolan igång igen då jobbigt äre minsann!! men lite roligt har jag ju oxå med en knäpp & förvirrad människa hela dagarna men jag tycker om henne lite ändå..
nått som inte gillas lika mycket är att älsklingen åker till egypten idag tomt kommer det att bli å på freda  gör även joanna det så bir nog en mindre rolig vecka nästa vecka men jag får roa mig själv.
ikväll ska vi träffa släkten på mammas sida & fira äldsta kusinen som blir 30 år gammal.. riktigt läskigt att alla blir så gammla helt plötsligt.
ne nu ska jag nog bryta mitt godislöfte lite!