första dagarna på lovet

i söndags fick karin & jag lite ryck rastlösa som vi är fick vi för oss att åka en biltur till mjölby mumsa i oss lite glass å skratta en himmlans massa! på vägen hem åkte vi för bi älsklingen & tim och pselade lite guitar hero och skrattade ännu mera medans dom var het inne i sitt lanande.. men det var en väldigt rolig kväll:)
igår var jag på biltur med min mor ..sen kom oliiva med ett påskägg till mig hur söt som helst är hon!efter hennes besök åkte jag till älsklingen så sladdade vi vidare till elin & adde & gänget även där skrattade vi mest! sen blev det snöbollskrig & wallander..
idag har vi varit på äventyr i linköping inhandlat ett par skor  som jag vill kunna använda nu så ta bort snön!!! å lite andra saker på ikea snart ska jag fixa klart å bege mig bort till karin där det väntas film & våfflor med lite folk

24 mars

förkylningen sitter i jobbigt men sant..
igår var en slöar dag var ute på biltur med min mor hon har tröttnat ltie på att vara inne men är man sjuk så är man.. efter vi farit runt en massa åkte vi hem.. på kvällen fick karin en ide om biltur så vi åkte till mc.donalds i mjölby åt glass haha tröga är vi men det var sjukt kul.. på vägen hem hälsade vi på C & t som lanade medans vi spelade guitar hero.. vi var då ett bra team=) senare på natten åkte vi hem och sov.. men en rolig kväll blev det allt!
idag ska det mysas med älsklingen är ju ltie att ta igen efter branäs!

olivia är den mystiskaste människan jag vet och jag tycker inte om det!!

Påskafton

utgången igår blev sjukt rolig även om dte itne blev som det var tänkt! hittade en full, glad & dansande joanna bland allt annat folk.. det var en av de bra anledningarna till en bra utgång.. efter vi dansat oss helt slut kom älsklingen & adde och hämtade upp oss för att ta oss iväg på efterfesten.. det ramlade in mer & mer folk hela natten vissa mådde inte lika bra som andra.. och hur vi lyckades paja propparna är mystiskt men det var roligt och hur mysigt som helst! så imorse vaknade vi upp bland ca 20 andra
blev frukost med mammas släkt och om några timmar ska jag iväg med karin.. blir nog en bra påskafton!

branäs

veckan eller dagarna i branäs var helt underbara.. underbara människor, skidbackar & väder.. kunde inte blivit bättre.. förutom att jag gärna hade skippat förkylningen... men men
efter 5 timmar i buss var vi hemma i motala igen och påsklovet väntade inget man direkt klagar över
imorn blir det party time men med vilka , hur & var är itne ritkigt bestämt än men det blir nog bra..
saknar C men helgen ska spenderas med honom=)
nu blir det sova ifatt några timmar tor jag nog!

fredag 14 mars

kort & inte alls så rolig skoldag även om det altid är skönt med sovmorron.. kan bero på att joanna inte var där utan istället far runt på sjukhuset med ryggen=( stackarn
träffade på min farfar idag på stan oxå det var då längesedan jag såg honom det brukar gå sisådär lite mer än ett halv ¨år mellan gångerna... och igår vad det mat hos farmor så nu har jag avklarat det delen av släkten iallafall=)

och just nu befinner sig min assistent/moter i tvättstugan och hjälper mig medans jag ska försöka packa vilket itne är det lättaste borde försöka bli klar snart för ikväll ska jag få E på besök på myskväll å lite senare kommer karin så ska det bakas & sovas.. bra kväll!!

idag är den dagen

Nu sitter dom där.. och det var inte så farligt ganska myssigt faktiskt med karin som stöd och killarnas skämt blev det mest skratt av! en anan bra sak är att det snart är söndag vlket betyder BRANÄS.. idag fick vi även reda på att vi troligtsvis kommer tjäna ganska mycket pengar på kort tid i sommar med gymmet.. hääärlit
nu är det C time=)

tisdag

klassisarna är underbara å nu längtar jag tills söndag då  det blir branäs med dom bästa klassisarna.. kommer bli en helt underbar vecka! det var itne lika underbart igå att hälsa på mamma på Us i linköping.. hemsk känsla att inte känna igen sin egna mamma..
men idag avr hon fullproppad med medecin och har sprungit runt och varit hög hela dagen hennes bästa vän är stolpen där droppen hänger och hon har löpträning i korridorerna.  medecinenes krafter är helt sjukt!
blev en sväng till pappa idag..
imorgon ska det hållas tal om framtiden?? svårt men hoppas det går bra imorn är det även dags för de 2 hjärtan som ska följa med mig i framtiden att ta plats.. jag hoppas på en smärtfri timma
nu blir det mys med älsklingen

söndag

dansen i lördags ersattes av feber,ipren & glass inte direkt vad jag ahde hoppats på så det var sjukstuga i våran lilla lägenhet i lördags tills C kom och hämtade mig på eftermiddagen så sov jag lite där istället innan vi begav oss in mot mjölby till gänget som oxå var sjuka..
idag vaknade vi supertidigt eller iallafall jag.. å fy vad jag hatar det när jag äntligen får sova men efter långtid hade vi vaknat och ätit frukost var vi ute på promenix lämnade lite saker hos kusinerna innan vi gick hem och såg wallander.. myssit va hos vicis och lånade filmer och planerade lite me.. resten av kvällen ahr tillbringats på akuten med mamma.. jag hatar sjukhus!! men hoppas det blir bättre imorgon även fast jag får vara utan henne ett par dagar=/
mini kussen fyller 4 år idag med=)

helgen

började dagen med högskolemässa vilket gör mig väldigt förvirrad så efter en snabbsväng gav jag upp.. varför ska det vara så svårt för? idrottslektionen bestod idag av simning av våra 8 av 28 duktiga elever ikalssen som var med och kämpade på med att springa med flytkudde/bälte.. vi såg nog rätt roliga ut.. det blev nog itne bättre av att vi skulle avsluta det hela med snygg dykvåg haha när vi flera gånger ballade ur.. men kul var det.. karin och jag tog våra kära cyklar och trampade oss bort till tatueringsstudion oxå så snart så är det dags!!
när vi kämpat oss  hem genom hela stan kom vicis och vi gav oss ut på promenix väl hemma förökte jag mig på att laga mat .. lyckat försök faktiskt=)
men nu framåt kvällen har febern överfallit mig och jag känner mig mest nerbultad så jag förstår stackars joanna som har låtit som en blandning mellan en stor karl och ett får  och sett allmänt nerdrogad ut stackarn... så just nu omringas jag av sjuka folk både mamma & C är mera nerdrogade än levade nu.
men att det är helg är toppen!! dans imorn igen med sara

onsdag

idag är det studiedag skööönt!! men vaknade jättetidigt när C skulle upp och jobba sen kunde jag inte somna om så då åkte jag hem till mamma och åt frukost. å så har jag även hunnit med att plugga lite..
sen ska det bli fika och en sväng på stan med matilda det var längesen vi hittade på något så ska bli skoj.. hon får va min lilla hjälp att hitta en present till min mor som fyller år imorgon
igår var en skit dag men mina vänner är helt underbara och C oxå för den delen.
nee nu ska jag ta mig ut på en promenix i solen med musiken i öronen:)

måndag 3 mars

sovmorron idag en liten stund innan vi skulle mötas på isstadion för att leka bambi på hal is.. haha för det var verkligen hur vi både såg ut & kände oss.. tur det bara var vi där men blev mycket skratt även fast skridskor är något av det tråkigaste som finns!!
men dagen blev roligare iallafall klassisarna börjar komma in underbarings perioder igen vilket gör mig till en glad & lycklig tjej å idag isåg jag att det kommer gå sjukt fort till studenten å sen är det över=( Sorgligt tycker jag då allt men kommer hända mycket roligt innan!!
eftersom jag inte var så smart just idag åke jag bil hem och kom på att jag cyklade till skolan imorse.. så tog karin & jag en promenix för att hämta hem den igen i det fina vädret! bra tjej den dära karin=)
hopprepsbarnen var lika underbara som alltid! och vicis för rolig mycket skratt!

å har jag tur imorn blir det lyx med bilåkning till skolan fast ifs då blir det lite plugg på morronen men det kan behövas! jag har ju ingen engelska imorgon GÖÖÖÖÖTTTTT!! istället ska vi sitta i sporthallen å titta på när människor ska sjunga & ha sig blir nog kul!

en snygging fyller 20 idag,.. Grattis gumman=)

helgen=)

helgen har varit bra, jättebra..
fredagen var det mys med vicis. igår träning med sara sen film & mys med karin & frida. Och kvällen blev ännu bättre när C kom å sov hos mig.. Han är bra han så idag började bra med honom brevid mig.. å det har redan gått 2 månader!! idag sak dethinnas med att träna box med emilia & plugga lite idrott B uppsats.. USCH & BLÄ men inte många dagar kvar till Lov & branäs

å den personen jag minst trodde skulle bli pappa har fått en skit söt son!!